- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Többen ezt használják Bővebben: link, de én még nem próbáltam, szóval véleményt nem tudok róla mondani. A progit vili13 ajánlotta ebben Bővebben: link a topicban.
WillChi
Az AG és a AudioCatalyst nem erre való. Utóbbi ráadásul igen gyenge encoder-rel rendelkezik. -
Jared
aktív tag
Bővebben: link
Kiveséztük.
ON:Mp3Gain
<Adamsky>:Igaz én dobtam be a nevet legelöszőr,de hagyjuk.Igaz én nem használom, mert az alapzajt is nagyon felerősíti.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Van rengeteg progi ami tud normalizálni. Ilyen pl. az ingyenes MP3DirectCut Bővebben: link
Gondolom neked valami olyasmi kellene ami tömegesen tudja és nem kell egyesével megnyitogatni. Erre engem is érdekelne valami megoldás. -
LionTm
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Rendelkezem némi zenével mp3 formátumban. Szeretném megoldani egy kis programmal, hogy az összes zene 0db-n szóljon, tehát mindegyik egy szintben.
Az a cél hogy az átalakított zenét konvertálja újra és mentse el. De más megoldás is érdekel.
Köszönöm a segítséget előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest