- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Többen ezt használják Bővebben: link, de én még nem próbáltam, szóval véleményt nem tudok róla mondani. A progit vili13 ajánlotta ebben Bővebben: link a topicban.
WillChi
Az AG és a AudioCatalyst nem erre való. Utóbbi ráadásul igen gyenge encoder-rel rendelkezik. -
Jared
aktív tag
Bővebben: link
Kiveséztük.
ON:Mp3Gain
<Adamsky>:Igaz én dobtam be a nevet legelöszőr,de hagyjuk.Igaz én nem használom, mert az alapzajt is nagyon felerősíti.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Van rengeteg progi ami tud normalizálni. Ilyen pl. az ingyenes MP3DirectCut Bővebben: link
Gondolom neked valami olyasmi kellene ami tömegesen tudja és nem kell egyesével megnyitogatni. Erre engem is érdekelne valami megoldás. -
LionTm
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Rendelkezem némi zenével mp3 formátumban. Szeretném megoldani egy kis programmal, hogy az összes zene 0db-n szóljon, tehát mindegyik egy szintben.
Az a cél hogy az átalakított zenét konvertálja újra és mentse el. De más megoldás is érdekel.
Köszönöm a segítséget előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Alkoholista nevelde
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest