Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Többen ezt használják Bővebben: link, de én még nem próbáltam, szóval véleményt nem tudok róla mondani. A progit vili13 ajánlotta ebben Bővebben: link a topicban.
WillChi
Az AG és a AudioCatalyst nem erre való. Utóbbi ráadásul igen gyenge encoder-rel rendelkezik. -
Jared
aktív tag
Bővebben: link
Kiveséztük.
ON:Mp3Gain
<Adamsky>:Igaz én dobtam be a nevet legelöszőr,de hagyjuk.Igaz én nem használom, mert az alapzajt is nagyon felerősíti.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Van rengeteg progi ami tud normalizálni. Ilyen pl. az ingyenes MP3DirectCut Bővebben: link
Gondolom neked valami olyasmi kellene ami tömegesen tudja és nem kell egyesével megnyitogatni. Erre engem is érdekelne valami megoldás. -
LionTm
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Rendelkezem némi zenével mp3 formátumban. Szeretném megoldani egy kis programmal, hogy az összes zene 0db-n szóljon, tehát mindegyik egy szintben.
Az a cél hogy az átalakított zenét konvertálja újra és mentse el. De más megoldás is érdekel.
Köszönöm a segítséget előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ASRock B550 Steel Legend
- HyperX Fury 64GB KIT / DDR4-3200MHz-CL16 / 4x16GB
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak két lépésben lehet megoldani, de csoportosan (''dögivel'') nyomja őket.