- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Boston Cézár #3320 üzenetére
Először is kösz kimerítő választ
Azóta körülnézegettem weboldalakon, visszaolvastam a topicba, és nagyjából sikerült 3 lejátszót kiválasztani ami jó lenne nekem. Ezek a:
MPIO FL300
Ami nagyon tetszik benne az maga a design beleértve a kis méretet. Viszont gondolom ebből adódóan (főleg az egyszerű kezelőgombok miatt) szolgáltatásban kevesebbet nyújt mint a másik kettő. Ami kérdés: ez usb1 vagy 2-es?
MPIO FG100
Ennek meg pont a kinézete nem tetszik annyira, viszont nagyon szimpatikus hogy usb2-es, oled kijelző és hogy sokáig bírja...ráádásul AA-s elem kell bele ami nekem előny mert nagyon sok ilyen akum van, míg AAA-st venni kéne.
EZAV EMP 200
Túl sokan dicsérik ahhoz hogy ne vegyem be a listámbaKülalakra jól néz ki, ahogy elnéztem nagyon sok mindent tud...és tényleg csak jót hallok róla. Ennél a fájó pontok az az AAA-s elemek, és hogy csak usb1-es.
Igazából az FL300 tetszene a legjobban, csak két dologtól félek:
1. a beépített aku (bár nem volt rossz tapasztalatom ilyenekkel, sőt...az meg hogy bármikor tölthetem külön jó)
2. Hogy a kis méret a szolgáltatások rovására megy
Igazából a második lenne a nagyobb probléma és arra lennék kiváncsi ez mennyire van így? Van elég gombja ahhoz hogy mindent meg lehessen oldani rajta, de rossz tervezéssel ez eléggé elrontható...ilyen téren nincs valakinek tapasztalata?
Az fg100-al kapcsolatban annyi kérdésem lenne hogy tényleg bírja azt a 43 órát (vagyis legyünk reálisak: mondjuk 30 órát) ahogy azt írják?
Végül egy utolsó kérdés: a 3 lejátszó közül ugye mindegyik tudja a shuffle funkciót? (elég alap dolognak tűnik gondolom ezért is nem tüntetik fel külön sehol sem, de azért jobb rákérdezni az ilyesmire -
GP-Sz
senior tag
válasz
Boston Cézár #3314 üzenetére
Hát, nézőpont kérdése
Én most vettem egy minit, mert nekem tetszik és az igényeimet kielégíti. Az ára szvsz nem olyan sok. A wma és az ogg nem is érdekel, mert életemben nem használtam egyiket sem. A diktafont és a line int soha nem használnám, mert nincs rájuk szükségem. A rádió az végülis tényleg jó dolog - lenne, csak éppen azóta nem hallgatok rádiót, mióta a Bridge mexűnt
Szóval nem fogok itt görcsölni azon, hogy melyik lejátszó tud többet, ha soha nem használnám ki azokat a funkciókat. A kinézete meg szerintem király, én kedvelem ezt a minimál designt.
-
garamm
csendes tag
válasz
Boston Cézár #3313 üzenetére
Valaki!!!!
AVS CAMP3 V6000 DV kamera/MP3/diktafon
Ehhez mit szóltok?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Smuge
csendes tag
válasz
Boston Cézár #3320 üzenetére
Boston Cézár, a Creative lejátszokrol mi a véleményed? Nagyon sokan emlitik ezt az EZ-AV EMP200-at. Én még nem is hallottam erröl. Én most egy Crea. muvo n200-at néztem ki sokan dicsérik, kb egyenlö árban van az EMP200-al. Hát nemtudom elbizonytalanodtam kicsit..
-
Boolash
aktív tag
válasz
Boston Cézár #3319 üzenetére
Ahha
Tehát lesz kb olyan hangereje mint a Philips exp431-emnek?
azt írják rá, hogy: Erősítőrész: kimeneti teljesítmény: 25mW PMPO
3mW RMS
na és ettől pl metrózás közben azért nem szakad ki a dobhártyám. Tehát ezt a szintet ugyanezzel a fülessel megüti? Vagy ahhoz jobbat kell venni hozzá?
Amúgy köszi, hogy foglalkozol a hülye kérdéseimmel
[Szerkesztve] -
Mic ACE
aktív tag
válasz
Boston Cézár #3156 üzenetére
Jó, hogy odaírtad a ''nagy többséget'', mert, mint mondtam az IFP-999-re egyik állításod sem érvényes. Csúcsminőségű hang, magnézum ház (ha jól tudom, de mindenesetre nem műanyag), ami meg rossz az az ár, és, hogy nem ismeri fel a oprendszer drive-ként. A többi modellt nem próbáltam, de 8xx volt a kezemben és igaz, hogy a széria nagyon is műanyag, talán túlzottan is, sőt egy kicsit otrombának tartottam az egész kinézetét, amikor kézbe vettem.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Boston Cézár #3156 üzenetére
''...nem olyan jó a hangja mint mondják...''
Hidd el, van olyan jó...
... egyébként az iRiver-eknél nem a hangminőséggel van szvsz. a gond, hanem mással (ld. előző hsz.-em) -
the_pimp
senior tag
válasz
Boston Cézár #3074 üzenetére
és a többi tulaj az eredeti fülest használja, vagy vett hozzá mást?én ma vettem meg, még nem volt alkalmam kitapasztalni hogy a tömegközlekedésbe hogy remekel, de remélem üti azt a szintet amit elvárok.
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
Boston Cézár #3074 üzenetére
Na, és akkuval, mi az ábra? Mert gondolom csak jobb elemmel ennyi.
Apropó MPIO FY400-ról ki tud valami rosszat mondani? Tudtommal belsőre egy az egybe FG 100, csak külsőre más (OLED kijelző helyett ugyanolyan elrendezésű LCD, ugyanaz a line in és line out aljzat, beépített/kitolható USB dugó, AAA elem-> 20h használati idő). Én azt olvastam sok helyen, hogy épp a kitolható dugó kakil be idő előtt. Pedig a készülék pont annyival olcsóbb, amennyivel puritánabb a kinézete, és ez jó alternatívát jelentene az FG100 mellett akiknek fontos a költség lefaragás..
[Szerkesztve] -
cath555
csendes tag
válasz
Boston Cézár #3032 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, még másban is:
asszem line-in sincs az Mpio-ban és a fő szempont, amiért én nem azt vettem: kizárólag USB-ről lehet tölteni, ami azért nem terem mondjuk egy erdei piknik közepén, úgyhogy kell hozzá egy laptop is -
Mic ACE
aktív tag
válasz
Boston Cézár #2998 üzenetére
Azt hiszem rosszul fejeztem ki magam, mert szoknak fáj a ''gagyi'' szó. Mint már írtam, nem arra gondoltam, hogy baj van vele, csak arra, hogy elemre találták ki, és annál mutatja tökéletesen az állapotot, akksinál már kicsit másként viselkedik. Kiemelném, hogy tudni nem tudom, mert nekem nincs EZAV-m (még?
), csak ezt szürtem le mások lírásából.
-
Hercooles
aktív tag
válasz
Boston Cézár #3000 üzenetére
nem tudod az mpio 100as mekkora? letettem az 1gb-ról, elég az 512-es! ez-av 200as és a mpio 100as közt vacillálok? Pro-kontra-t tudsz mondani?
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Boston Cézár #2942 üzenetére
sry, ATCOMP-ot akartam irni
-
steve@prhw
őstag
válasz
Boston Cézár #2929 üzenetére
Köszi! Végül sikerült egy Apacer 256-ost szerezni egy telstar áráért, boltból, akciósan.
-
_cirmos_
őstag
válasz
Boston Cézár #2935 üzenetére
a projekt neve igazából ''olcsón 512-est''
a sandisk topikban megszületett a második tulajdonosi értékelés, és az is nagyon pozitívra sikeredett, szóval lehet hanyagolom a creative-ot, mivel nincs sehol v200 tulaj aki megmondaná hogy tényleg halk-e a kütyü vagy sem.
aláírom hogy az ezav és az mpio jobb minőséget produkál, de beérem a középkategóriával (pénz szűkében), csak szóljon vmi zaj befele az agyam irányába már!
szerk.:
asszem most lettek senior tag, ehhe
[Szerkesztve] -
h@desz
tag
válasz
Boston Cézár #2909 üzenetére
Hello
Thx az infot!
És te mi ajánlanál ennyi pénzért?
Amit lehet bövíteni legalább(512 Mb ) és legyen pen-drive is!!
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
válasz
Boston Cézár #2911 üzenetére
a nemrég itt bemutatott sandisk-ból 30k az 1 gigás. a totyikja alapján nem is olyan rosz, aki ragaszkodik az 1 gigához annak érdemes megnéznie.
-
steve@prhw
őstag
válasz
Boston Cézár #2914 üzenetére
No, leegyszerűsítve: üzembiztosan képes MP3-lejátszásra ez a telstar-gönc? Mennyire jellemző rá pl. memóriagond? A HW-piacon árulnak 10e körül nagykerből, garival, most ezen rágódom... A rádió nincs a fontossági sor elején, az viszont sokkal inkább, hogy ne kelljen 1-2 hónap múlva gariügyben szórakoznom vele... (Mondjuk a pendrive-om is full noname, de tökéletesen megy, pedgi sokat nyúzom..)
-
Nyuf
senior tag
válasz
Boston Cézár #2911 üzenetére
Sztem elég kevés ember tud mp3 lejátszorol áfát visszaigényelni...szal az a 40e inább 50e
-
Xero
nagyúr
válasz
Boston Cézár #2819 üzenetére
lolka bolka.. áruld már el te mit hallottál? Egy iMp-150-et CCC minőségű lemezzel?
Én amiket hallgattam: Creative régebbi flash, Ipod gen4, sony MD, inno-mercury meg digitball csodák jha még volt telstar is meg valami arra hasonlító izé!S végül iriver iFP.
Nah ezekből kimagaslóan iriver volt a legjobb legtisztább hanzású.. természetesen mindegyiket saját fülessel füleltem ami nem a csúcs de nem is gagyi kategória bárki bármit mond! ( Koss The plug) Legtöbbjük nem manuális EQ-s így megnéztem flat ill a számomra legjobban tetszőt EQ-val is a cuccokat. Egyik sem jött be annyira mint az iriver. Nah jo Sony MD anno tetszett de inkább iriver!
Üdv -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Boston Cézár #2819 üzenetére
Szabad lenne tudnom, hogy melyik MPIO-t, és iRiver-t hallottad?
-
Nyuf
senior tag
válasz
Boston Cézár #2775 üzenetére
Az általad irt lejátszóknál az iaudio u2 jobban szól?
-
dodie
tag
válasz
Boston Cézár #2777 üzenetére
A recés fogaskerék (kerekek) a kazetta oldalán, és annak a közepén van, amiket mozgat a magnó, hogy a szalagot csévélje. Tudom, hogy az adapterben nincs szalag. Az lett volna a kérdésem, hogy mivel nem az mp3 lejátszó mozgatja ezeket a fogaskerekeket, meg semmit, csak kiadja a jelét a kábelre, akkor miért merül le a fullos elem két óra elteltével!
Szóval, ne szóljál be nekem EMBER, ha gőzöd sincs miről beszélek!
Ja, és hogy ha én is ilyen kötözködős lennék, mint te, akkor azt mondanám, hogy az EZAV nem full fém, mert az előlapja nem az, csak az oldala és a hátulja. De nem mondom....
[Szerkesztve] -
rumkola
nagyúr
válasz
Boston Cézár #2754 üzenetére
Az mp3pro nem 0. Nekem rengeteg van itthon, és fele akkora bitrátával és mérettel ugyan olyan minőséget ad mint a sima mp3. A dolog 2001 óta létezik, de sztem direkt hallgatnak róla a gyártók..... Mertugye így kevesebb memót kell venned, és mégjobban sérted a jogot. vagymi.
-
dodie
tag
válasz
Boston Cézár #2733 üzenetére
''milyen mechanikát? ''
Talán a kazetta fejegységét, tudod, azt a kis recés két kis kereket középen. Szóval először olvasd már el figyelmesen, mit írok, aztán röhögj ki!
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politikai mémek
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest