Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Ereshkigal #20902 üzenetére
Akkor lehet hogy Clip Zip lesz.
Nos 2 darab refurbished Clip+-om volt, az egyik kontaktos volt majd ettől vagy nem ettől folyton ki is akadt. Nyomni kellett mindig az egyik oldalát, hogy megjelenjen a kijelzőn valami. Majd a másik meg eltört (korábbi használatból meggyengült csíptető mechanika), aztán egyszer csak azt mondta, hogy többet nem lehet rá másolni semmit. Tölteni lehetett USB-ről, de a számítógép már nem látta. Volt elektroműszerésznél is, de azt mondta hogy olyat még nem látott, hogy az USB csati adat része be sincs forrasztva, így ez soha nem is működhetett, pedig annó működött.
Hát ez van
A mostani Fuze+ meg éppen működik, csak ugye a Rockbox bugos mint az állat, van hogy érzéketlen, következő percekben meg hitperérzékeny a kezelőfelülete, van hogy ki is akad stb. Futok és nekem fullosan használhatatlan. Egyszer ködben elővettem és a vízszemcsék elkezdték "kezelni" a lejátszót! Majd felrobbantam kínomban. Szóval lemondok róla! Mennyit kóstál most ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest