- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Az astell n kern lejátszóknál miért nem nevezek meg az alkatrészeket az erősítőt tekintve? Saját fejlesztés, vagy miért titok?
-
krx21
nagyúr
Az X5III tudjuk, hogy nem sikerült jól. Az X7II szerintem igen, de az “szabja” amit Te nem szeretsz. Ami most nálam van M11PRO kifejezetten jó. Az eddigi legjobb FiiO. Persze kinek és mihez képest. 2-3-4x-es áru készülékekkel pedig övön aluli összehasonlítani ugye.
A lényeg, hogy én bízom benne. (még..)
Próbára lesz nálam, aztán meghalljuk, ugye... -
Tulku
veterán
Én még jó Fiiot nem hallottam, de ami késik nem múlik...X5 III és X7 II is meg volt....
Egyébként az a THD érték zavar engem inkább....na az elég magas (az hogy kisebb mint 1 az nem igazán tőnik klinikai adatnak...pl Cayinnál olyat írnak a high gain esetén hogy THD+N 0,0006%....ez nekem kissé pontosabbnak tűnik
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34680 üzenetére
Már több mint a felét tudja, mint az N8 balanced kimeneten 300 ohmon....tudnak ezek ha akarnak...persze tudjuk, a számok nem mondanak semmit...
krx: Kicsit sem hasonlít a WM1Z-re....
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34683 üzenetére
Valakinek már meg is érkezett. [link]
-
válasz
hú,de dúúúva...mennyi lesz ennek az ára?
-
krx21
nagyúr
válasz
Én se... Vagy elírták.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34665 üzenetére
FiiO M15 gyári paraméterek :
[link]≥120mW (300Ω /THD+N<1%)
≥280mW (Over-ear Headphone mode/16Ω/ THD+N<1%) na ezt most itt nem nagyon értem, ezek szerint 300 ohm/120 mW a valós.. -
gelbelex
őstag
válasz
Lev Abalkin #34677 üzenetére
A részletesebb válasszal az utolsó félórát spórolhattam volna meg neked.
Sajnálom, ha sok múlt rajta.Mivel írtad, flac-ba rippeltél egy rakás cd-t, és help/júzermanuál-olvasó ember vagy (ez jó, tényleg így lehet tanulni), nem tűntél laikusnak, azt feltételeztem, hogy az információ elegendő.
Gratulálok a PlenueD-hoz és a T4-hez.
A T3-at hallottam, nagyon klasszul szólt már a mobilomról is, tervezem, hogy beszerzek valamikor egyet. Gondolom, a T4 még jobb.
Jó zenehallgatást! -
s4tch
veterán
válasz
Lev Abalkin #34677 üzenetére
Ehhez nehéz mit hozzáfűzni azon kívül, hogy örülök, hogy megoldottad.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
gelbelex #34676 üzenetére
Nem az a gond, hogy mivel, hanem hogy hogyan?
Na mindegy, közel félnapi netbújással megértettem az alapfogalmakat + pár órás próbálgatással úgy néz ki, hogy megoldottam. (A Pentagon feltörése most már holnapra marad...)
Tulajdonképpen 3 mondattal le tudnám írni, hogy mit kell csinálni. Aki (mint én) beír ide egy nyilvánvalóan láma kérdést, annak ez lenne a hathatós segítség, mivel egy ilyen programfelület egy laikusnak átláthatatlan dzsungel, rengeteg változóval. ("Figyelj gyökér! Nyisd meg, jelöld ki, másold be, mentsd el, ennyi." Így! Alázattal megköszöntem volna.) -
gelbelex
őstag
válasz
Lev Abalkin #34675 üzenetére
mp3tag.de
Magyarul is tud, több kijelölt fájlba egyszerre rakható be a jpeg-kép. -
s4tch
veterán
válasz
Lev Abalkin #34673 üzenetére
A mappában kevés lesz a jpeg, bele kéne őket tenni a fájlok id3 tagjébe. Ajánlott program: Tag&Rename.
-
Lev Abalkin
tag
Korábban itt ajánlottatok nekem kezdő cuccnak egy Plenue D lejátszót, a másik fórumon meg egy TinHifi T4 fülhallgatót, jelentem megjöttek végre, nem vagyok vájtfülű, de úgy érzem, ezzel a kombinációval belenyúltam valamibe...hálaisten, ahogy szól.
Viszont amíg megérkeztek, kb. 150 CD-t konvertáltam FLAC-ba, és most azt tapasztalom, hogy az albumborítókat nem jeleníti meg a Plenue.
Nem tudom, mi a gond, Exact Audio Copy-t használtam, ami szorgalmasan felajánlotta a borítóképeket, ki is választottam a programon belül, ott is figyelnek JPEG kép formájában az adott CD mappájában.
Van rá valami egyszerű megoldás, hogy lejátszás közben lássam ezeket, vagy engedjem el a dolgot? -
-
fericske
addikt
Úgy rémlik te Fiio dap vásárló vagy, de azért.....
Én $1000 környékén igencsak fontolóra venném az Ibasso dx220-at a csöves erősítő modullal.
Rendkívül kellemes hangélmény volt számomra.
Erőben valószínűleg elmarad az m15 mögött, de a Final és Quad fejeseimmel volt meg a katarzis olyan 2/3-ad hangerőn. -
stemplar07
őstag
igen, de akkor még a ,,hang,, vissza van.. bár most 2 femtosecond kristály oscillator is van benne, tehát talán az időzítéssel is foglalkoztak, amiben sztem az A&K k jobbak sokkal.( illetve lejátszón futó player szoftver sem mindegy, a FiiO Q5 esetén megtapasztlaltam ezt, ég és föld volt egy FiiO music-UAPP-Hiby-Tidal esetén) Sokan mondták már itt, hogy a minőségi alkatrészekből épülő FiiO a végén nem az a hangzás, amit indokolnának az amúgy kiváló alkatrészek. A puding próbája az evés. Ha jó a hangzás is, akkor már az 1300 $ és a 2000 $-os KANN Cube közötti difi kérdéses .
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34667 üzenetére
Akkor az durva, ha tényleg tudja...
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34665 üzenetére
Ha úgy is lesz, akkor se kötnék 300ohm-os fejest dap-hoz. Remélem erős lesz azért.
-
stemplar07
őstag
-
varos
tag
Szerintetek menyire vállalható ez a lejátszó? vezetékes fülhallgató SoundMagic E80
Sony NW-A45B Hi-Res 16GB hordozható zenelejátszó DAC/Bluetooth -
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34657 üzenetére
A kettő között hangminőségben van azért némi különbség....
-
válasz
stemplar07 #34654 üzenetére
Ha a hang is felnő az árszintjére akár még meg is érheti... Nézd meg az AK árazását, SP2000: 3500$
-
varos
tag
Szerintetek menyire vállalható ez a lejátszó? vezetékes fülhallgató SoundMagic E80
Sony NW-A45B Hi-Res 16GB hordozható zenelejátszó DAC/Bluetooth
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest