- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Biztos nem használom olyan gyakran a mobilom mint te, de azt se mondanám, hogy keveset. Egyébként amit leírtál az korrekt, így megértem, hogy neked tetszik ez a vonal. Az is egy szempont, hogy valószínűleg olcsóbb venni egy ilyen készüléket amiben van kamera,wifi,java,mp3 player, mintha ezeket külön vennéd meg..,de az vitathatatlan ha drágábban megveszed ezeket ,akkor mindenből 2-3X olyan jót kapsz, ez biztos egy dilemmaforrás sokaknál, nálam is mert én sem vagyok úgy eleresztve hogy ez a szempont ne számítana, de én inkább spórolék és vennék egy fényképezőt külön, ami nem 5mp-es hanem jóval több.
p.s: egyébként nem áll valaki kapcsolatban a HAMA szervízzel, nem tudjátok, hogy hogy vannak nyitva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest