Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz rumos14 #1344 üzenetére
HDD-nek két hatalmas hátránya van: az egyik hogy pl futás közben vagy intezivebb mozgás közben nem tud lejátszani semmit,illetve ha leejted akkro cseszheted mert kampec.Illetve van több kissebb hátrénya: nagy méret,nagy súly,seek zaj de ugyanakkor meg viszont hatalmas a tárhely amit nem hiszem el hogy egy nap alatt 20-30 gigát lejátszol.Nekem 2 giga is bőven elég pedig én is inteziven hallgatok zenét.Bejelenteni valóm van: megváltam hőn szeretett Meizu M6 lejátszómtól mert elestem vele a kijelzője betört és zebben nem is lehetett jól használni tapigombok miatt.Pedig imádtam
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest