Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBond
aktív tag
Az utolsó frissítés után nekem piros lett az "új üzenet" gomb, és az utolsó e-mail kijelölése. Meg lehet ezt valahol változtatni?
-
TomBond
aktív tag
Az utolsó frissítés óta nem tudom a tálcára küldeni az "X" gombbal a programot. Erre van valami megoldás? Mindig bezárom, pedig csak le szeretném küldeni.
-
TomBond
aktív tag
Ma sikeresen töröltem az "Archívum" mappát, ami valamiért vitte magával a (csillagozott) beérkezett üzenetek mappámat is! Még a szerverről is eltűnt a levél ami fontos lenne, de gondolom annak annyi. Hol és hogyan lehetne kikapcsolni azt a nyomorult arhívum mappát? Nova 115.3.1
-
TomBond
aktív tag
A Supernova-ról tudok biztonsági mentést készíteni a MozBackup-al?
Próbálta már valaki? -
TomBond
aktív tag
Van lehetőség egy 11 levélből álló e-mail váltást pdf dokumentumba kimenteni valahogy?
-
TomBond
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Így már sikerült!
-
TomBond
aktív tag
De tudok más SMTP-t is használni? Mert így sehogy sem tudom beállítani! Ha lehet akkor milyet?
-
TomBond
aktív tag
Használ valaki több freemailes címet? Hogyan kell beállítani a külön smtp-t? Most az van, hogy minden freemailes címhez ugyanazt akarja használni, de ugye az nem lehetséges a mert a szerverre a bejelentkezéshez az e-mail cím és a jelszó kell.
Hogyan kell alapértelmezetté tenni bármelyik e-mail címet?
-
TomBond
aktív tag
Újratelepítettem a gépem. A MozBackup-al költöztem volna, ami félig meddig sikerült is, de pl. a Gmail nem fogadja el a jelszót. Hol mit kell beállítani? Az összes többi eszközön működik ugyanez a jelszó, és a honlapon is be tudok vele lépni, csak a TB utasítja el mindig.
-
TomBond
aktív tag
Megcsináltam az ESET-ben a ki-bekapcsolást, és a kapcsolat biztonságát is átállítottam de nálam nem oldotta meg a problémát.
-
TomBond
aktív tag
Talált már valaki használható alkalmazást, ami az óra mellé küldi a bezárás gombra kattintva?
68.3.1 (64 bites) verzióhoz keresnék, de csak olyat találtam ami a tálcára küldi. -
TomBond
aktív tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha 2 (vagy több) e-malit használok a thunderbirddel, akkor hogyan lehet azt megcsinálni, hogy egy közös "beérkezett levelek" mappába gyűjtse a bejövő leveleket.
Régen ilyen volt, de mióta újra lett rakva azóta külön mappákba gyűjti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest