Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Mit értesz ''axer fóka'' alatt? Nekem elsőre az az új ''gyerekbarát'' böngésző ugrott be erről, de hogy annak mi köze az emailhez... Ha viszont valami webmailes szolgáltatásról van szó, akkor nézd meg a szolgáltató mit ír a POP3-mal való csatlakozásról. Biztosan stimmel a felhasználónév? Én pl láttam már olyat, hogy felhasználónévnek be kellett írni a teljes emailcímet, vagy pl a rendes felhasználónév mögé oda kellett írni a szolgáltató rövidítését, alsóvonással elválasztva (és ezt persze elfelejtették közölni, fel kellett hívni hozzá az ügyfélszolgálatot)... Outlook-kal tudsz ehhez a postafiókkal csatlakozni ugyanezekkel az adatokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest