- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Az a gond, hogy valami ''elrontja'' a doc kezelését, de nem tudom hogy mi. Egyéb okokból a gép nem túl régen lett format után újrainstallálva, korábban win2k és Mozilla suite ment rajta, és ott is megjelent a fenti jelenség. Reinstall után (XP+TB) egy darabig jó volt, de valami megint ugyanúgy széttúrta, de ötletem sincs mi, mert nem én használom a gépet. Azért lenne jó vmi egyszerű manuális gyógymód, mert biztos hogy előbb-utóbb megint előjön, és mire sikerül kitalálni hogy mitől van, addig jópárszor helyre kell majd még pofozni.

Azt hiszem ha valaki nem mond hamarosan valami tutit, akkor az lesz a vége, hogy egyenként lecserélgetem a fájljait, és minden csere után próbalevelet küldök, csak kiderül melyik fájlban bújik meg a hiba... Különben lehet (sőt valószínű), hogy pont a profil valamelyik fájljában, szóval a profil elmentése és a reinstall valszeg nem is segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% XFX Radeon RX 9070 Swift OC Triple Fan Gaming Edition 16GB GDDR6 256bit Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest