Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Webkamera topic
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Közben (azt hiszem) rájöttem mi is pontosan a problémád. Az üzenetszűrők->''műveletek végrehajtása'' alatt van olyan, hogy ''letöltés a POP-kiszolgálóról''. Talán ha a tb-ben csinálsz egy fiókot az aliasra és egy szűrőt a fenti alapján, akkor csak az adott névre érkező leveleket szedi le. (Gyakorlatban még nem próbáltam ki, de gondolom ez az értelme a fent leírt opciónak, egy próbát szerintem megér.) Ugyanakkor a másik címre érkező levelek kezelését még mindig csak weben keresztül/másik progival tudod intézni. Nem lenne egyszerűbb az alias helyett egy másik mail címet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Antivírus szoftverek, VPN
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest