Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Ez eddig oké is, csak az a gond, hogy ha azt mondom, hogy leszedés, akkor mindent leszed. Na de én csak azokat akarom leszedni, ami xy@ címzettnek jönnek, a többit azt majd mással akarom leszedni. Az van, hogy 2 alias gyűjti a leveleket, de én külön akarom őket szortírozni, és két külön postafióknak nem engedi, hogy egyazon kiszolgálót használják, így leszedéskor egyikre bizony hibát dob, mert nem valós postafiókra hivatkozik, ha pedig külön mappát rakok, hogy oda gyűjtse az egyiket, akkor a válaszlevélben nem adható meg az alias cím. Nem tudom, hogy érthető-e ez így, kicsit bonyolult.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest