Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Projektor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kypre
tag
....hááát, felmentem a TB honlapjára, letöltöttem a frissítést, azt feltelepítettem, és örültem, hogy sikerült, aztán kiderült, hogy mégsem

de nem csináltam mentést, se semmit, és mondom a másik három TB által kezelt fiók rendben van, még csak azt sem mondhatom, hogy a szerverrel lenne gond, mert van azon még egy mail címem, és onnan teljesen remekül leszedi, csak ezzel az egyel van gond...na, én vagyok az álom júzer, vagy nem én vagyok az álom júzer
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- WayteQ xTAB-8Q
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest