Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kypre
tag
....hááát, felmentem a TB honlapjára, letöltöttem a frissítést, azt feltelepítettem, és örültem, hogy sikerült, aztán kiderült, hogy mégsem

de nem csináltam mentést, se semmit, és mondom a másik három TB által kezelt fiók rendben van, még csak azt sem mondhatom, hogy a szerverrel lenne gond, mert van azon még egy mail címem, és onnan teljesen remekül leszedi, csak ezzel az egyel van gond...na, én vagyok az álom júzer, vagy nem én vagyok az álom júzer
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest