Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kypre
tag
....hááát, felmentem a TB honlapjára, letöltöttem a frissítést, azt feltelepítettem, és örültem, hogy sikerült, aztán kiderült, hogy mégsem

de nem csináltam mentést, se semmit, és mondom a másik három TB által kezelt fiók rendben van, még csak azt sem mondhatom, hogy a szerverrel lenne gond, mert van azon még egy mail címem, és onnan teljesen remekül leszedi, csak ezzel az egyel van gond...na, én vagyok az álom júzer, vagy nem én vagyok az álom júzer
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Kutya topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest