-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Kipróbáltam működik.
A BOX szolgáltatást próbáltam.Volna egy gondom vele.
Küldök egy levelet XY nak és csatolok BOXban egy Z nevű fotót.
Be is linkeli szépen a boxban megtalálható mappa elérési útját a levélbe
Ez eddig ok is.Majd ha másnak küldök egy W nevű fotót akkor azt is feltölti a BOXba és mellékeli a linkjét a levélben.
Na de mindent ugyanabba a BOX mappába tölti fel.
Vagyis már ha az akinek először küldtem a levelet már látja azokat a fotókat is ha lapoz amiket már másnak küldtem. De ez igaz fordítva is.
A boxban a Thunderbird mappába ment mindentAz a lényeg ha valakinek küldtem levelet BOXban akkor minden csatolmányhoz hozzáfér amit valaha elküldtem vagy fogok küldeni BOXon keresztül.
Hogyan tudom beállítani hogy mindig új mappába mentsen más-más leveleknél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest