Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Én a következő problémában szeretnék támogató válaszokat kapni:
Több címzettnek küldtem egy levelet a Mail Merge kiegészítő megoldással (azonos volt a levél teljes tartalma)
A csatolt dokumentum hiányos voltm másikat küldenék ismét azoknak, akiknek az előző levelet kiküldtem.
Hogy lehetne egyszerűen megoldani azt, hogy ismét küldjek levelet azoknak, akiknek az előző levelet küldtem, úgy, hogy ne kelljen ismét beírogatni a neveket, email címeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One mobilszolgáltatások
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gran Turismo
- Mikrotik routerek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs