Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Akkor fussunk neki megint.
Megjegyzem, en utoljara Pegasus Mail-t hasznaltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az szepen letoltotte a leveleket, de amikor mar jo let a webes hasznalat, es a PM-et nem fejlesztettek tovabb, atalltam webs levelezesre.
Ezt javasoltam masoknak is mindig, de kitalaltak, hogy mar van IMAP, levelezo program nem tolti le a leveleket, hanem bejelentkezik a gmail szerverre, mintha webrol belepne, de egyszerre tobb fiokot lehet figyelni vele.Erre fol most visitottak, hogy mar 1 gb felett van a data alkonytar, tehat megiscsak letolti a leveleket.
Ezert kerdezem, hogyha nem tolt le leveleket, akkor megis mit tolt le, mit keresgeljek a beallitasok kozott, valamint, hogy nyugodtan letorolhetem-e a leveleket, ha egyszer ugyis a gmail szerveren vannak csak tarolva?
Szamomra pedig a "allitsd, be, mukodni fog" nem ertheto, hiszen valakik beallitottak korabban, es most ugy tunik, megse mukodik jol. Nyilvan valamit vagy rosszul allitotak be, vagy kamu az, hogy nem tolt le semmit.
Remelem, igy mar ertheto.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Villanyszerelés
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)