Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Akkor fussunk neki megint.
Megjegyzem, en utoljara Pegasus Mail-t hasznaltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az szepen letoltotte a leveleket, de amikor mar jo let a webes hasznalat, es a PM-et nem fejlesztettek tovabb, atalltam webs levelezesre.
Ezt javasoltam masoknak is mindig, de kitalaltak, hogy mar van IMAP, levelezo program nem tolti le a leveleket, hanem bejelentkezik a gmail szerverre, mintha webrol belepne, de egyszerre tobb fiokot lehet figyelni vele.Erre fol most visitottak, hogy mar 1 gb felett van a data alkonytar, tehat megiscsak letolti a leveleket.
Ezert kerdezem, hogyha nem tolt le leveleket, akkor megis mit tolt le, mit keresgeljek a beallitasok kozott, valamint, hogy nyugodtan letorolhetem-e a leveleket, ha egyszer ugyis a gmail szerveren vannak csak tarolva?
Szamomra pedig a "allitsd, be, mukodni fog" nem ertheto, hiszen valakik beallitottak korabban, es most ugy tunik, megse mukodik jol. Nyilvan valamit vagy rosszul allitotak be, vagy kamu az, hogy nem tolt le semmit.
Remelem, igy mar ertheto.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)