-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Kipróbáltam, nem jött be... kínomban már csak röhögök

(most normálisan tudok mail-t küldeni, cserébe baxik rendesen menni az imap)Valami nagyon nem kerek... Az átmozgatásokat látja a többi eszköz, de míg a TB-ben a Beérkezett üzenetek mappából eltűnik, addig a többi eszközön ott is megmarad. Ha lefuttatom a mappa javítást, akkor megcsinálja szerver irányba a módosítást és eltűnik a mobilról is.
Megcsináltam, hogy a MS Outlook-al az ottani nem imap elemeimet betettem imap mappába és felszinkronizáltam. A TB ezt sem szedte le. Igaz nem is vártam sokat (max. 10 percet), töröltem a postafiókot és újra beállítottam. Akkor már lejött. Ebből az új mappából is helyeztem át üzenetet, azok mozgása rendesen látszik mobilon is. A régi helyéről törli, ha én is törlöm.
Tehát csak a beérkezett mappa viselkedik furcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Autós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 4TB Gen4x4 SSD
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest