Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- LG LCD és LED TV-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Kipróbáltam, nem jött be... kínomban már csak röhögök

(most normálisan tudok mail-t küldeni, cserébe baxik rendesen menni az imap)Valami nagyon nem kerek... Az átmozgatásokat látja a többi eszköz, de míg a TB-ben a Beérkezett üzenetek mappából eltűnik, addig a többi eszközön ott is megmarad. Ha lefuttatom a mappa javítást, akkor megcsinálja szerver irányba a módosítást és eltűnik a mobilról is.
Megcsináltam, hogy a MS Outlook-al az ottani nem imap elemeimet betettem imap mappába és felszinkronizáltam. A TB ezt sem szedte le. Igaz nem is vártam sokat (max. 10 percet), töröltem a postafiókot és újra beállítottam. Akkor már lejött. Ebből az új mappából is helyeztem át üzenetet, azok mozgása rendesen látszik mobilon is. A régi helyéről törli, ha én is törlöm.
Tehát csak a beérkezett mappa viselkedik furcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest