Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bozso073

tag

Sziasztok!
    Gép újratelepítése miatt a TB-t is újra kellett telepítenem és a korábban lementett beállításokat (5 fiók levelekkel, stb.) visszapakoltam. Minden rendben is működik, kivéve egy gmail fiókot. Azt tudom, hogy gmail esetén a kliensprogramban hiába állítom be, hogy x napig tartsa a szerveren a letöltött leveleket, mert a gmail beállításai szerint működik a dolog. Korábban működött az, hogy egy adott pc-n lévő TB kliensben letöltött gmailes levelet később egy másik pc szintén TB-jén lévő, ugyanazon gmailes fiókban letöltötte újra ugyanazt a levelet és ez nekem így volt tökéletes. A mostani újratelepítésnél viszont nem működik. Pl. a munkahelyemen lévő pc TB-ben letöltöttem egy gmail fiókos levelet, majd otthon egy másik pc-n ugyanezt a levelet akartam letölteni szintén a TB-vel, de ott a már korábban letöltött levél nem jelent meg. Tudom, hogy a gmail elvileg ezt nem támogatja, de higgyétek el, hogy korábban működött egy gmailes fiók ugyanazon levelének több gépen való letöltése is. A képen a gmail POP beállításai láthatóak, amikhez sem most, sem korábban nem nyúltam.

Új hozzászólás Aktív témák