Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Hali!
Kimenő levelekre szeretnék szűrést beállítani, rá kerestem ebben a fórumban is de nem nagyon találtam megoldást, van rá valamilyen lehetőség? Azt már felfedeztem, ha megírtam egy levelet akkor a Beállítások -> Elküldött üzenet iktatása -> Célmappa megadása opcióval eltudom tárolni a megodaott mappában a kimenő levelet de ezt ugyebár minden alkalommal végre kell hajtani
Van erre valami automatizált lehetőség? A bejövő üzenetek szűrése tökéletesen működik de ott kimenőkre nem találok opciót!Köszönöm előre is!
T
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- ÚJ, GARIS! GIGABYTE 750W GOLD TÁP PCIe 5.0 / FULL MODULÁRIS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van erre valami automatizált lehetőség? A bejövő üzenetek szűrése tökéletesen működik de ott kimenőkre nem találok opciót!