Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen joysticket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet TB-ben beállítani, hogy az összes postafiókot oda tegye már létrehozáskor, ahová én akarom? Vagy marad a profiles.ini átírása és a mappa áthelyezése miután letöltötte az újonnan beállított fiók a leveleit?
Másrészt, nem értem, hogy pl. egy üzenet megtekintése és bezárása után nem oda lép vissza, ahonnan megnyitottam, hanem az egyel balra eső tabra... ez elég fapados viselkedés.
Továbbá, ha több postafiókot is beállítok, akkor az Inbox mappa ömlesztve lesz? Jelenleg gmailes fiókom van ott, és aminek inbox a címkéje, az felül van a Beérkezett üzeneteknél, tehát nem a postafiók alatti fából kereshetem ki. Most ez több fiók esetén elég nagy kuszaságot okozna. Van erre valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenWRT topic
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest