- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD FX
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Valóban, már 3/4 6 óta fenn vagyok, de az az igazság, hogy olvastam anno a problémádat, de magam is tanácstalan vagyok, pedig már sok éve használom a Thunderbird-t. Azért meg nem akartam postolni, hogy én sem tudok mit javasolni.
Ha jól vettem ki soraidból, folyamatos, ismétlődő letöltésről van szó, tehát, ha nem állítottad volna le, akkor még most is töltené a levelekt, mondjuk, 82-edszer.
Pl.: gmail fiókod van-e az említetteken kívül? És ha van, akkor azzal hogy működik?
Ha nincs, és megoldható, akkor hozz létre egyet, és a rakoncátlankodó fiókjaidat próbáld meg a gmailre irányítani, azután a Thunderbird-re a gmailt állítsd bejövő postafióknak.
Ez csak próbálkozás, megalapozottabban nem tudok jobbat tanácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Androidos tablet topic
- A Fallout 3. évada új helyszíneket és videojátékos utalásokat ígér
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest