Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát igen, ezt akartam elkerülni. Ha nem lesz más megoldás, akkor letöltöm az egészet.

-
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy az Elküldött mappákból eltüntek a leveleim - ilyen még sohasem történt. Na de a gmail szerveren szerencsére megvannak. Hogyan tudnám onnan csak egy részét letölteni a gépemre, mert régebbi mentésből a nagyobb része megmaradt.
-
Örülök, hogy az 1-es kipipálva, viszont a fennmaradó problémát nem tudom mi okozhatja. Nekem Gmail Levélküldő kiszolgáló van beállítva a 465-ös porton és teljesen szuper a működése. Teljesen mindegy, hogy a böngészőből vagy a levelezőből küldök levelet, egyformán ugrik.
-
Bocsi, de nem az a lényeg, hogy hogyan néz ki a kép, hanem a beállítási opciók a fontosak. A magamét éppen azért nem tettem ki, mert nekem gmail kimenőm van, és annak más paraméterek kellenek.
Próbáld meg a biztonsági beállítást megnézni, nem-e valamilyen SSl vagy TSL van neked beállítva. A helyes biztonsági beállítás: Nincs. -
válasz
Kephamos
üzenetére
A gmail fiókodban nyisd meg a Címtárat és Export (X mappába), "Outlook CSV formátum"-ba. Azután nyisd meg a Thunderbird címjegyzékét és Eszközök / Importálás után válaszd ki a Címjegyzékek / Szövegfájlok lehetőséget, azután megkeresed az (X mappában) az elmentett fájlt és oké. Remélem, megfelelő formátumot ad át a konverzió - nem próbáltam.
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Valóban, már 3/4 6 óta fenn vagyok, de az az igazság, hogy olvastam anno a problémádat, de magam is tanácstalan vagyok, pedig már sok éve használom a Thunderbird-t. Azért meg nem akartam postolni, hogy én sem tudok mit javasolni.
Ha jól vettem ki soraidból, folyamatos, ismétlődő letöltésről van szó, tehát, ha nem állítottad volna le, akkor még most is töltené a levelekt, mondjuk, 82-edszer.
Pl.: gmail fiókod van-e az említetteken kívül? És ha van, akkor azzal hogy működik?
Ha nincs, és megoldható, akkor hozz létre egyet, és a rakoncátlankodó fiókjaidat próbáld meg a gmailre irányítani, azután a Thunderbird-re a gmailt állítsd bejövő postafióknak.
Ez csak próbálkozás, megalapozottabban nem tudok jobbat tanácsolni. -
válasz
zolisx4
üzenetére
Nemhogy véletlenül a Thunderbird topikba írtál a Firefox helyett? Mert az utóbbiban vannak könyvjelzők.
(A mentésből csak a könyvjelzőket és a jelszavakat rakd vissza, a többit kézzel kellene újra beállítgatni. Mivel az ilyen jelenségekért leginkább a kiegek a ludasok, ezért azokat csak egyenként telepítsd vissza, s akkor kideríthető, melyik okozza a problémát. Ha még ezután is gond van, akkor a Firefox topikban kapsz további segítséget.) -
válasz
copperhead
üzenetére
Szívesen, örülök, hogy megoldódott a gondod.
Azért még arra is felhívom a figyelmed, hogy a Mozbackup rendszermappába ment alapbeállításként, ezért célszerű vagy egyből külső helyre menteni, vagy ha nem így mentettél, akkor másold biztonságos helyre a .pcv kiterjesztésű fájlt - soha nem lehet tudni... -
válasz
copperhead
üzenetére
Mivel bővebb infókkal nem szolgáltál, ezért javaslom, hogy a Mozbackuppal mentsd el a jelenlegi állapotot, töröld le az egész Thunderbird-öt. Azután tedd fel tisztán a 3.0.4-est - itt meg tudod adni az új fiókhoz a jelszót. A Mozbackuppal vissza tudod állítani pl. a leveleket, de mindent - főleg az általános beállításokat - ne, mert az új, jó állapotot felülírja.
-
válasz
copperhead
üzenetére
"Hol tudom a fiókok jelszavát megnézni/változtatni?"
Eszközök / Beállítások / Biztonság / Jelszavak / Mentett jelszavak / Jelszavak megjelenítése
-
Csak javaslatként írom a jövőre nézve, hogy a biztosabb megoldás a Mozbackup (nem csak a Firefoxhoz jó), mert az mindent elment, és oda mented, ahova akarod. A mentett állapotot vissza tudod bármikor állítani, és szelektálhatsz az visszaállítandó elemek közt, csak odafigyelés szükségeltetik - gondolok a levelekre, mert ha nem vagy körültekintő, az újak elvesznek.
Én régóta ezt használom és bevált. -
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én a küldésre a 465-ös portot használom, ami működik és nem a 25-öst - ott állítólag ez utóbbi nem szuperál.
Amúgy az előbb azért kérdeztem rá a frissítésre, mert számomra is érthetetlen volt.
Te csak azért raktad vissza a 3.0.1-est, mert megijesztettek, vagy neked sem stimmelt valami? -
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Tudományos Pandémia Klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest