Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
''Fogadni tudok, csak küldeni nem.''
Nekem az easymaillel voltak hasonlóan kellemetlen (és egyben meglepő) tapasztalataim: eleinte minden ment pöpecül weben és TB-n keresztül is. Aztán egyszer csak se szó se beszéd TB-del nem tudtam hozzáférni a leveleimhez (küldeni nem próbáltam), így végül hagytam ''elveszni'' a postafiókomat. Most ha weben keresztül akarok belépni közli, hogy nincs ilyen felhasználó, ha a TB-del küldök levelet az elmegy
, ha pedig fogadni akarok, akkor a ''kapcsolódva a következőhöz: easymail.hu...'' felirat olvasható hosszú-hosszú percekig (aztán nem történik semmi). Az ide címzett levelek pedig természetesen(?) visszapattanak.
''Erősen gondolkodok rajta h dobok nekik egy mail, h mit is kéne csinálni, h menjen.''
Támogatom, így legalább kiderülne, hogy náluk vagy nálad van gubanc.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Asztalos klub
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ha pedig fogadni akarok, akkor a ''kapcsolódva a következőhöz: easymail.hu...'' felirat olvasható hosszú-hosszú percekig (aztán nem történik semmi). Az ide címzett levelek pedig természetesen(?) visszapattanak.