Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Firefox 59.0.2 indulásakor a beállítások fület, ami második fülként automatikusan elindul a kezdőlap melletti jobb oldalon, hogyan lehet kiiktatni? A cél, hogy indítom és csak a kezdőlap jelenjen meg.
-
Eastman
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
OK, köszi, már hallgatom...

-
Eastman
addikt
S.O.S.! (...nem olvastam vissza
)Ezt --> [link] <-- a linket szeretném megnyitni firefox alatt van anélkül, mindegy. Az mplayer plug-in nem szereti.
Nem játsza le, "Leállítva" üzenettel. Lementeni sem tudom, illetve a lementett kb 170-200 bájtos .ram fájllal nem tudok mit kezdeni... 
...ja, és Ubuntu Linux alatt.
S.O.S.!
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
.m3u és .pls fájltípusokat szeretnék megnyitni az XMMS-sel Linux alatt. Lehet, hogy rossz nyomon járok, de idáig jutottam [link]
Innen semerre tovább. Nem tudok új fájltípust hozzáadni. Mi a teendőm? Hogyan tovább? -
Eastman
addikt
Sziasztok! Mozilla 1.7.2-t használok, és az előbb egyik pillanatról a másikra ''megakadt'' bezártam az összes ablakot, na most utána f@szán elindult, de a könyvjelzők közül minden ki van törlődve! Mintha tiszta lappal indulna a Mozilla story...
HELP !
Ez valami ''világvége'' állapot előjele ??? 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Nem játsza le, "Leállítva" üzenettel. Lementeni sem tudom, illetve a lementett kb 170-200 bájtos .ram fájllal nem tudok mit kezdeni...
Ez valami ''világvége'' állapot előjele ??? 
KAMI911