Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kékes525
félisten
válasz
SirRasor
üzenetére
"a bitdefender malwaret is szűr" Nem kell utánanéznem, tudom hogy szűr. Te tudod, hogy mi a malware? A vírus is az, minden ami árthat malware (rosszindulatú számítógépes programok összefoglaló neve). A bitdefender kompletten minden fajta kártevőt szűr (azaz malware-t), mint a legjobbak, de nem 100%-os! Ez a lényeg. Amit javasoltam azok kiegészítik az elsődleges rendszereket. Vírusirtó topic - PROHARDVER! Összefoglaló Olvasd el az 1-es, 2-es és 13. pontokat.
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
SirRasor
üzenetére
"Szerintem elég egyértelmű volt az előző hsz-em, amiből minden lényeget ki lehet hámozni, de pontosítok picit:" Más gépen, más programkörnyezetben másképp viselkedhet a Firefox.
Nálam tökéletesen viselkedik a Firefox (53.0.2. 64 bites).
"A gépem nem vírusos. Sose volt, sose lesz, mert értek hozzá, ez a szakmám" Akkor biztosan tudod, hogy ilyen esetekben más vírusirtókkal is meg kell a gépet nézni, mivel tökéletes vírusirtó nincs. Továbbá nincs 100%-os védelem sem, így ez sem igaz: "Mondjuk azt, hogy egy év 12 hónapjából olyan 2 hónapot van fent irtó, hogy tényleg 100%-ig tudjam, " "12 hónapjából olyan 2 hónapot van fent irtó" Értesz hozzá???
A Bitdefender jó vírusirtó, az egyik legjobb, de nem tökéletes. A védelmed erős de... Írtam. Ezért mielőtt kijelentenéd, hogy nem vírusos a géped, futtasd le az AdwCleaner 6.046,
HitmanPro-t és a Malwarebytes Anti-Malware amelyeket pontosan ilyen célra fejlesztettek ki. Azokat a malware-okat is felismerik, amelyeket az elsődleges védelmek nem.Másrészt, mint ahogy (#50451) Matthewus is írta a lassulás oka lehet a Bitdefender.
-
Matthewus
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Bitdefender az oka a lassulásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hogy maradjak az edge-nél de én váltok és kész.
) Azóta a helyét átvette a malwarebytes.

Ublock maxi véderő plusz noscript - ezen jöjjön be valami!

KAMI911