- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Matthewus #59145 üzenetére
IP cím alapján a virustotal ezt hozza le: autopush.prod.mozaws.net
Rákerestem az about config-ban az autopush kulcsszóra, erre nem hozott le semmit, de a push szóra igen és meg is találtam, ennél a kettőnél a true-t kell átállítani false -ra:dom.push.connection.enabled
dom.push.enabledEzen kívül a dom.push.serverURL-nél ki kell törölni az ott lévő wss://push.services.mozilla.com/ webcímet.
Miután ezeket megcsináltam megszűnt a Fox indulásánál a kapcsolódás, úgyhogy valóban nem telemetria volt, hanem a Mozilla-nak ez a push szolgáltatása kapcsolódhatott be a 67-es verzióra frissítéskor és az küldözgetett adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest