Hirdetés
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Most tudtam megint gép közelbe kerülni csak intéztem pár dolgot és ezért most tudok válaszolni.
Köszönöm a kedves hangvitelű megszólítást.
A válaszomat igyekszem tömöríteni de a róka késztet írásra amennyire csak tudom, szerepelni nem áll szándékomban esz hangsúlyoznám ki most.
A lényeg a gőgösnél régebben még kikapcsolható volt a ne követhesse hogy hol járunk éppen, de ez nem így működik már régóta.
A múltkor itt kértem segítséget és egy kolléga segített is rajtam és beidézném amit írtam, "nem-tudom rábírni hogy lejátssza, youtube videókat hd-ben csak 360-ban engedi", és azóta miden jól működik.
A lényeget ezután kezdtem érteni gépemen 720-HD nézése közben zene semmi csiribiri CPU időt használja 20-30%-ban nálam nemgond ez a szerencsém.
A régebbi gépekkel rendelkezőknél már igen más a helyzet stabilan 100%-on használja ki, gépüket, úgyhogy ép hogy megy rajtuk.
A fejlesztőknek jelezték gondolom és szólhattak sokan fórumukon hogy akad a róka és úgy gondolták mert igazuk van szabad net-ért dolgoznak javítanak a rókán, hogy mindenki nézni és halhatni tudja a videókat és tényleg le a kalappal előttük.
A róka szinte minden héten frissíttet és mostani verziója 41.0.2 és mindenki megkapta a lehetőséget hogy régebbi és új géppel is örömmel képpel együtt nézni és halhatni is tudjon zenét és szórakozni tudjon.
A múltkor itt kértem segítséget csak 360-ban működik, nem korlátozás volt.
A lényeget írom mert így korrekt, róka bővítményeit nem ismerem mert rengeteg van, rókát olvasásra és zeneszámok maghallgatásával használom ennyi.
Zárom a soraimat tényleg és köszönöm a türelmet is hogy hozzá szólhattam a rókával kapcsolatban.
ÜdvA 3rd party dolgokat nem étem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone topik
- Autós topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911