- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Én is felraktam a várvavárt FF3-t...
Eddig jól működött, de van benne egy nagyon idegesítő hiba: ha pl.: egy oldalon van egy kép és arra rákattintok akkor annak egy ÚJ felugró ablakban kellene nagyobb méretben megjelennie, vagy úgy általában az új ablak megnyitása nem mindig működik... Néha jó, néha nem. A dolgot úgy lehet megoldani, hogy újraindítom a FF-ot, de a feladatkezelőből kell lelőni a FF-ot, mert magától nem áll le a progi ha jelentkezik ez a probléma.
Találkozott más is ezzel a problémával? Ha igen akkor hogyan lehet megoldani?Most gépírás közben találtam még 1 hibát.
Eltűnt a kurzorom...
UPDATE: sikerült visszahozni úgy, hogy megnyitottam az Eszközök -> Kiegészítők menüpontot és bezártam.Továbbá: a tudtok olyan kiegészítőt mondani ami az aktuális lapot másolja le egy új lapra az előzményekkel együtt? Eddig Duplicate Tab-ot használtam, de valamiért FF2-ben ill. FF3-ban sem működik amióta frissítette magát. (Régebbi verziók se mennek már)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eltűnt a kurzorom...
KAMI911