- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az miért van, hogy az összes plugin telepítésénél direkt odafigyelek arra, hogy ne telepítsen semmi lószart, és ne is állítson át semmit, ennek ellenére valamelyik mégis átállította a kezdőlapom valami noname keresőre?

Vagy pl. volt egy másik, ami szó nélkül felrakta az Operát, én meg csak néztem, hogy ez meg honnét jött?
Most komolyan azt gondolják, hogy ennek hatására majd elkezdek Operázni?
(miután pont Operáról váltottam, közvetlen azután, hogy dobták a Presto motort)Meg a legjobb, amikor nem a telepítőbe kell kijelölni, hanem a weboldalon, és még arra is külön figyelnem kell.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

KAMI911