Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Home/Nest
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
De néztem, csak nem találtam benne olyan funkciót, ami nekem fontos lenne (Flash WMode állítás) és számomra nem egy ismert kiegészítő. Nem telepítettem, csak videókat és leírást néztem. Azok alapján inkább a lejátszó kinézettét tudja változtatni. Persze még lehet jó. Valaki használja itt ezt a kiegészítőt ? Én még sosem hallottam róla.
HZoli87: Nálam 11.7 Flash Player van, protected mode tiltva. Ebben a notiban Intel HD vga van és csak akkor jók a yt videók, ha teljesen accelerated, azaz hardveresen gyorsítva van és nem csak félig. Teljes képernyős nézetben nincs gond, de ez már régi ismert hiba.
Matthewus: Korábban én is a scriptet használtam, nemrég váltottam át az addonra. A fejlesztői is leakel, csak egy picivel volt jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911