Hirdetés
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS blog: fehér alaplapok a határok feszegetésére tervezve
- Kisebb méretű Redmi Pad 2 készül
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
A Firefox-hoz használom az All-In-One Sidebar kiegészítőt. Amikor a böngészőt teljes képernyős ablakra teszem, akkor ugye a bal oldalra kell húzni az egeret az ottani kb. 3-4 pixel széles sávra és itt klikkelve nyílik meg az oldalsó panel.
Ha kisebb ablakban használom a böngészőt, akkor viszont a Firefox-ot úgy kell pozícionálnom, hogy kicsit ki kell tolni a monitor bal szélén kívülre a böngésző bal oldalát. Azért, hogy ha az egeret a monitor bal oldalára húzom, akkor pont arra a kis oldalsó panelre klikkelhessek, ami megnyitja az oldalsó panelt. Nem tudom, hogy érthető-e eddig.A problémám az, hogy a Firefox újraindításakor az ablak pozíciója megváltozik. Gondolom mivel érzékeli a program, hogy egy kicsit lelóg oldalt a Desktop-ról, azért ő figyelmesen visszateszi nekem.
Ezzel lehet valamit kezdeni, hogy az ablak pozíciója újraindítás után is ott legyen, ahova én tettem?
Megjegyzem még, hogy a korábbi számítógépemnél az ablak pozícióján csak akkor módosított, ha például egy kiegészítő telepítésekor klikkeltem az újraindítás gombra. Ilyenkor gyakorlatilag ő indította újra a böngészőt. Ez még nem is zavart különösebben, mert amikor én zártam be a Firefox-ot, majd indítottam el legközelebb, akkor viszont nem nyúlt az ablak pozíciójához.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911