Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Ha jól láttam, ezekről nem volt még leírás:
Embedded Objects
Beágyazott tartalmakat lehet letölteni vele, például: .mp3, .flv, .avi, .wmv, .wav, .xaml, .jar, .mov.SearchPreview
Előnézeti képeket (thumbnail) ad a Google, Yahoo és a Bing keresési eredményeihez.Modify Headers
Hasonló a HeaderControlhoz. Ennek a kiegészítőnek a segítségével egyes külföldi oldalakon meg tudunk nézni videókat, megfelelő beállítások mellett.Xmarks
Könyvjelzőket, jelszavakat, előzményeket és megnyitott füleket tudunk szinkronizálni vele gépek és böngészők között. Saját szerverre is lehet szinkronizálni.Yet Another Smooth Scrolling
A finom görgetést adja hozzá a böngészőhöz. Tartalmaz előre beépített profilokat, valamint mindenki a saját igényeinek megfelelően be is állíthatja. Én jobbnak találtam a SmoothWheel addonnál. Kurzorokhoz is hozzáadja a finom görgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan)
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest