Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WonderCSabo

    félisten

    válasz #27441408 #10056 üzenetére

    Az FF gyak bárhogyan ki tud nézni, olyanná varázsolod amilyenné csak akarod. Nálam pl. ilyen, sztem sokkal szebb, mint a Chrome.

    Az FF 3.6 nem hozott sok újítást, íme:

    Ezek közé tartozik a böngésző skinezését lehetővé tévő Personas kiegészítő integrálása, a Web Open Font Format (WOFF) betűtípus-formátum, valamint új CSS-, DOM- és HTML5-technológiák támogatása. Ez a kiadás automatikusan figyelmezteti a felhasználót arra, ha a megnyitott weboldal megtekintéséhez szükséges bármely plugin (tehát nem csupán az Adobe Flash) nem naprakész, és a fejlesztők szerint a korábbi verzióknál jóval gyorsabban indul és jobb JavaScript-teljesítményre is képes. Az újdonságok teljes listája a kiadási megjegyzésekben olvasható.

    A madagaszkári Namoroka nemzeti parkról elnevezett 3.6 egyébként bevallottan nem hoz drasztikus változtatásokat a felhasználók számára, a Personas integrálásán túl a fejlesztők elsősorban a válaszidő és a teljesítmény javítására összpontosítanak. A decemberben bejelentett halasztás után a fejlesztők most azt remélik, hogy legfeljebb apróbb változtatásokra lesz majd csak szükség az RC1 kódján, és a végleges heteken belül elkészülhet.

Új hozzászólás Aktív témák