-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Az Optimusról nincs, de az elődjét (MT FLUX) használtam egy ideig, és itt összegeztem is a tapasztalataim.
-
Daywalker
addikt
Ez egy Yahama YZF R1, méghozzá a 2000-res évjárat (később szögletes a hátsó faridom, 2004-től pedig van nyílás a fejidomon). Szóval ha 2008-ban volt a baleset, akkor is legalább 8 éves volt az a motor. Jó ha akkor kb. ért 1,5 millát (nem törötten). Szóval ha ennyit kifizettek, akkor biztosítási csalás esete forog fent (nem hiszem, hogy perköltséggel stb ennyi lett volna a végösszeg). Mellesleg a biztosítót perelték be, ők fizettek, most rajtad akarják leverni. Hajrá, pereljenek...szerintem csak próbálkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged