Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Balazsgt
üzenetére
"legfontosabb szempont, hogy 0 problémával, egyszerűen és gondtalanul csatlakozzon a"
Hááát. Én is BT fülest használok.
Oppo M33.
[link]
Az azt "tudja", hogy nem két apró bigyó, amit állandóan elhagysz, mert, ha nincs a füledben, akkor a nyakadba akasztod.
Ha a két felét összepattintod, akkor kikapcsol.
És, mivel BT füleshez képest nagy az akksija, az írás szerint 28 óra működést bír.
Ezt még nem mértem stopperrel, de akkor sem kell naponta tölteni, ha egész napos motorozás közben szól a zene. Tényleg sokat bír. Múltkor beszólt a telefon, hogy a füles akkuja 10%-on van. Nnna, aznap nem hallgattam zenét, de a navigációt simán evitte egész nap, nem merült le.
Tudom, ez nem sisakbeszélő, és menet közben telefonálni se nagyon lehet vele, mert a mikorfonja nem a sisakban van, de nekem ez nem is volt szempont.Ja, és nem csak motorozáshoz, hanem bicajozáshoz is használom.
-
bacus
őstag
válasz
Balazsgt
üzenetére
ha a pénz nem szempont mindenképpen egy márkásat ajánlok. Sena RT1 pl már nagyon jó és még össze is kapcsolódhat vele másokkal (csak mesh-en). Telefonon van applikáció, ha bármit állítani kell, akkor az appban megteheti.
Ezt ahol megveszi, be is szerelik ők megoldják, hogy jó legyen.
Értem, hogy most csak navigációra kell, de ez a most gondolt állapot, aztán mikor rájön, hogy még mire lehet használni, akkor majd rádöbben, hogy jó, hogy azt vette.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Balazsgt
üzenetére
Szia!
Én ilyet használok már kb két és fél éve, anno még 13 dollárért vettem darabját.
Olcsó, gagyi a hangminősége, de navigációra (sőt, utassal való beszédre is) szerintem teljesen jó. Habár én magam zenére is használom, de akkor azért tényleg érződik, hogy filléres a cucc.
Viszont megbízható, az akksija elég bika, nagyon ritkán kell tölteni, stabilan tartja a kapcsolatot a telóval.Sisak oldalról fontos, hogy legyen előkészítve kommunikációra: ez azt jelenti, hogy ki van hagyva a hely a hangszóróknak. Ha ez nincs meg, akkor vagy nyomni fogja a fület, vagy pedig ki kell vájnod a helyét (ezt semmiképp sem ajánlanám).
Szóval ha nincs a sisakban ilyen előkészítés, akkor vagy új sisak és motoros kommunikáció, vagy marad a régi sisak, de motoros kommunikáció helyett sima (BT?) fülhallgató, ami nem nyomja a fület sisak alatt sem. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Balazsgt
üzenetére
Milyen sisakja van? Nagy előny, ha van benne sisakbeszélőre előkészítés. Úgy van kialakítva a párnázata, hogy elférjenek a hangszórók, kábelek.
Egyedül motorozik, vagy társasággal? Ha utóbbi is kinéz, könnyen előfordulhat, hogy a többiekkel is szeretne menet közben kommunikálni, akkor pedig a megszokott társakhoz lenne hasznos igazítani a technikát. Bár ez esetben valószínűleg őket kérdezte volna.
IT-szempontból ez egy BT fejhallgató. Első alkalommal párosítod a telefonnal és utána minden bekapcsolástól magától feláll a kapcsolat. Leggyakrabban USB 5V-ról tölthető, pár órákat kibír egy töltéssel, pihenő alatt powerbank-ról tölthető.
-
yodamastah
őstag
válasz
Balazsgt
üzenetére
", szó szerint csak arra kell neki, hogy a Vaze néha jelezzen neki. De azt érthetően és gond nélkül."
Freedconn L1M-et használok erre. 10e alatt megvehető. Shoei NXR2-be hibátlanul beépíthető, a mikrofon rész van kicsit útban, de nem vészes. A lényeg hogy rohadt hangos tud lenni ha kell, 200 felett is hallom füldugóban. Akkuja simán kibír egy átlag motorozós napot (200-300km). Megbízhatósága kérdéses, kb 15x használtam, eddig nem döglött be. (csak gsxr-hez használom, mert ezesetben nincs a látóteremben a waze)
-
kelly416
veterán
válasz
Balazsgt
üzenetére
Én sisak-cserét ajánlanék, de ez csak egy tapasztalat. Több utólagos (igaz, nem túl drága) cuccot kipróbáltam, egyik sem olyan jó mint a beépített.
Viszont évekig nyomtam "agybadugós" fülessel, halk zenével - hogy a szélzajt megtörje, de az akkori asszonyt simán hallottam amikor mögöttem mondott valamit - és navival. Csak a jó agybadugós füles jó erre, ami kényelmes, kicsi és szerintem vezetékes, mert az akku és az antenna a legtöbbnél már nyomna.
De tutira van aki tud jó utólagost ajánlani, csak kéne pl. egy sisak típus, mert nem mindbe lehet beletenni utólagos fülest.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest