Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
(nektek már meséltem de) valljuk be, a micheline pilot road nem a világ legjobb gumija pályára, de kecsóringen láttam 600-as CBF-et kipufogót leérinteni (esés nélkül), és persu is ment már vele még mikor nekem is az a retek volt fent (kakucson).
Szóval ennél azért jobbnak kell legyen egy sport motorra felrakott gyári guminak.Az a fostalicska amit linkeltél micsoda?
űrbéli mintázata van.inti: árulnak álkamerát, sztem az is elég. Az ipari kamera túrót se ér.
Még amit láttam, hogy hasznos, a mozgásérzékelős nagy teljesítményű világítótest (és áram a kerítésbe
)
A héten hallottam, hogy 8-12 %-kal nőtt a lopás/betörések száma.
nekünk is most törték fel az autónkat kecskeméten két hete éjszaka
retkek -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
tudom, hogy nem fikából mondod, ezért nem is kell hozzá tenned, figyelek arra amit mondasz
ha nekem valami kanyarban elmegy, az elmegy, ha hólyagos lesz és zéró a tapadása kanyarban, akkor az nulla. a következő gumival ugyanúgy mentem, és ilyen soha nem történt. nekem ez elég egyértelmű. és itt nem csak a hátsóról van szó, hanem az elsőről, szó szerint nem lehetett vele kanyarodni, amint bedöntöttem, azonnal mint a takony, elcsúszott. ha valami fos, az fos. és nem azért mert nincsen önkritikám, hanem azért mert egyszerűen fos. de aki akar pakoljon fel magának ilyen gumikat és hajtsa szét, kívánom a legjobbakat. te tudod a legjobban, hogy nem misztifikálom magam túl, de azért van annyi eszem és rálátásom már, hogy tudjam, hogy mi a rossz és mi nem az.
és igen, azt gondolom ,hogy nem azt a gumit kapja sem motor sem autó ami arra az ideális, hanem ami olcsó, tucatnyi tényező befolyásolja azt, hogy a menedzsment éppen melyik gumira adja áldását, hogy felszerelhessék,. ez van. vehetek az autómra is gumit 22ezerért, meg 35ezerért. utóbbival teljesen más dimenzióban vagyok képes autózni. természetesen utóbbival a büdös életben nem kapom meg gyárból. autóimportőröztem egy pár évet, tudom, hogy miről beszélek, ez a motoroknál sincsen másképp. erősebb kutya baszik és pénz beszél. ha egy hornetre rakják rá, akko ember azt mondja, hogy elmegy, mert utcára van alapvetően, de mikor azzal hirdetik hogy ssp vb meg kutyafaszom, és rákúrják azt a hulladékot, amivel felmész pályára, akkor a kurvannyát nekik, mert ez már a legkevésbé sem vicces. igazat adnék veled, ha a contival is ugyanígy jártam volna, de mivel nem, pont ellenkezőleg, ezért nem tudok, ez a tapasztalatom, ez ilyen egyszerű számomra. úgy hogy tudom, hogy nem vagyok zseni. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szerintem a szar gumi, az szar gumi.
ha szar a gumi és csúszkál, akkor nem én vagyok bénább, hanem szar a gumi
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
űrbéli mintázata van.
)
nekünk is most törték fel az autónkat kecskeméten két hete éjszaka
retkek