Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Szeva!
Tegnap este sikeressen megjöttem este 20.30-kor kecskemétröl,jó sokáig tartott az első szervíz de megérte a várakozást!
Tegnap kiszedték a fojtásokat a mociból,mindent gyári értékekre állítottam velük tehát 65LE most a moci.
Ez valami iszonyat,annyira megy hogy ilyennel én eddig még nem találkoztam.
Aki azt mondta hogy a V2-nek kissebb a nyomatéka alsó fordulatoknál mint a 1hengeresnek az biztos hogy nem ment még ilyennel,vagy ha ment is az tuti hogy nem volt jól beállítva.
Én is mentem már egy,két 1hengeres géppel
amaha TT600,SuzukiDR650,Honda XR600R,Gilera RC600,Suzuki DRZ400,KTM EXC450R,KTM GS250,Honda CRF450R, nagyon jó motor mind,erősek főleg a Honda CRF450R az egy vadállat.
De valahogy a V2 sokkal jobban reagál a gázadásra hírtelen ugrik meg iszonyatos módon.
Csak úgy nyúlik a karom mintha gumiból lenne,5-ig folyamatossan nyomom le az elejét hogy nehony kimenjen alólam,valami elképesztő jó érzés.
Leszedettem még a hátsó idomokat és a redszámtábla tartót is,felrakattam rá az új oldalidomokat és a hátsó idomat is.
Itt van egy két kép róla milyen is lett.
[link]
[link]
[link]
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amaha TT600,SuzukiDR650,Honda XR600R,Gilera RC600,Suzuki DRZ400,KTM EXC450R,KTM GS250,Honda CRF450R, nagyon jó motor mind,erősek főleg a Honda CRF450R az egy vadállat.