Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #23099 üzenetére
Mondasz vmit... mindenesetre ráparáznék vastagon ha ráfutna vmelyik kerék.
-
Integra
titán
épp megy a kill bill és ugyanolyan fézerekkel mennek benne, mint nekem van.
hogy a búsban világít nekik ilyen szépen a dupla fényszóró tompítottban?????
nekem is ilyen kéne.. -
Boci_83
őstag
Elég tréj lett a minőség tömörítve, lebutítva elég szánalmas. Gyenge 5 perc.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Kasza08 #23067 üzenetére
AGV-t ne vegyel, inkabb HJC es Lazer az alsobb kategoriaban, a felsoben meg ami tettszik.
Integra: hat jah, kb. ennyit a sracrol, de mentsegere legyen mondva, hogy musorvezeto tarsa,az Oncsik meg gazabb.
Nekem ez az E.Ring mar tul komoly, elso palyazasomat Kakucson szeretnem atelni.
cochy: eleg komoly technologia az a gerincproti, megnyugodhatsz. ha elmaszik, huzd szorosabbra (remelem jo meretet vettel).
-
TayRol
nagyúr
válasz
Kasza08 #23070 üzenetére
Egy kis szosszenet a pinlockrol.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #23081 üzenetére
Ennyiért egyszer én is lemegyek majd a szezon alatt...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Boci_83 #23080 üzenetére
Örkényig kell jönnöd, tehát kell venned matricát. Illetve SMSben is vehetsz. Ahogy lejössz az örkényi kijárónál ki lesz írva hogy hol kell elfordulni a ringhez. Gyere ha tudsz... 7 000 ért jó. Kakucs 6 000 délelőtt - igaz sokkal jobb az aszfaltja, de fele akkora, mint az Euring - és délután 5 000.
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #23079 üzenetére
Hhmm... elgondolkodtató. Az M5ösön hogy van a fizetés?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Boci_83 #23078 üzenetére
Haverokkal. Pontosabban kettővel. TL 1000S, meg CBR 1000RR
9től 13 óráig van. Ha jönnek autósok, akkor az órák ketté vannak bontva, kb 2*20 perc, meg közötte szünet. Egyikben autósok, másikban motorosok. De délelőtt nagyon kevesen vannak, bízom benne, hogy nem jönnek autóval, mert összekoszolják a pályát általában a mókusok. Ha így lesz, 4 órán keresztül a miénk a pálya 20 percekre osztva. Az pedig nagyon lecsó. Az aszfalt jóval sz*rabb, mint a Hring. Ha van rajta por, azt tuti megérzi az ember. De ennyi pénzért megéri, egy petákkal nem fizetnék többet. Fele akkora mint a Hring, sok a kanyar. Technikás. Nem rossz. Csak drágább. 9 000 ért szerintem nem éri meg. akkor inkább 13 000 és 3*20 a Hringen.
Egyébként tavaly nagyon tetű volt a banda, mert elfikázott nagyon keményen egy R1, amelyik magával vitt még két motort, le is intették az egész mezőnyt 5 perc után. Utána takarították a pályát és autókat eresztettek rá. Mi meg fizettünk azért az időért, de nem kaptuk meg. Ezért is jártunk egyre kevesebbet ki. Lehet észbe kaptak egy kicsit azóta.
Meg lehetett volna oldani, hogy a délutáni csapatba kapjanak egy méltányossági 20 percet a délelőttösök, de elküldtek minket a fenébe. Ennyit róluk. Azóta gondolom hatszor lecserélték a brigádot, meg kirugdostak mindenkit, ki tudja mi van. -
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr #23077 üzenetére
Ez hogy működik? Mettől meddig..? Mikor lehet használni a pályát..? Látom autósok is lesznek... Azt hogy? Kis infómorzsát plz. Tnx
Kik mentek?
-
Boci_83
őstag
Euroring holnap akciós.
Az akciós árak motorosoknak:
- egész nap: 15.000 Ft helyett 11.000 Ft,
- délután: 11.000 Ft helyett 8.000 Ft,
- délelőtt 9.000 Ft helyett 7 .000 Ft
A következő akciós időpont - autósoknak:
- április 23., 26. -
cochy
tag
válasz
TayRol #23053 üzenetére
Meglett a gerincvédő.. Egy kicsit féltem, hogy nem a jól megszokott kemény protektoros felépítése van, de így utólag mondhatom, hogy nagyon jó kis cucc.
Hajlik minden felé, nincs fele gond. Megkértem egyik ismerősöm, hogy verjen hátba.. Annyira nem éreztem..Csak ajánlani tudom.
amugy erről van szó: [link]
Egyedüli hátrány amit tudok mondani, hogy oylan mintha csúszna egy picit mindig felfelé. Egy idő után madjnem hozzáér a bukósisak aljához, na akkor éreztem, hogy gátol valamennyi, nem tudtam normálisan forgatni a fejem.Ma meg körbejártam Esztergomot és környékét. Ha jártok arra, akkor közvetlenül a bazilika mellett van egy kis parkoló. 300Ft-ért megengedte a csóka,hogy leparkoljak, meg betehettem a kocsijába a cuccaimat, így nem kellett semmit magammal cipelni, amíg elmentem gyalog egy pár helyre. MOndta, hogy máskor is, szóval ha arra jártok, akkor rendes a tag, és ne féljetek, hogy lelép a cuccaitokkal.
-
-
Integra
titán
válasz
Boci_83 #23068 üzenetére
szerintem nem vitatja senki azt, hogy mit mond. csak ahogy. ahogy a motorozási tudását se kérdőjelezi meg senki egy pillanatig. ahogy azt, hogy nagyon sok igazság is van abban amit mond. de..
lehet neki egy normális arca, ha abból a plebs (azaz mi) semmit se látunk, csak ezt az ömlengést, amit a kamerába mutat. és ezek után miért lenne az emberben más vélemény?
ha pedig tud más milyen is lenni, akkor meg miért van erre szükség? miért nem default normális?
érted, legyalázza a másik srácot a kamerába? aztán mire? ki ő? és ha erre a másik jól arcon gyűri? csak úgy, mert tapló.. vagy neki, hogy esne ha őt savaznák kamerába egy-egy jól odarakott szöveggel? szerintem neki sem tetszene..
ettől még lehet normális csávó, mondom, csak mi semmit se látunk ebből, ahogy valszeg nagyon sokan mások sem. -
Boci_83
őstag
válasz
Gaboman #23065 üzenetére
Elmondanám nektek, hogy ő a közönség felé ilyen csak. Ha személyesen beszéltek vele akkor nem így adja elő magát. Az oktatáson is így volt. Nem tudom Ali_G hogy gondolja, de szerintem az első oktatáson sem volt mindíg ilyen, és a 3. szinten nem volt senki sem innen a PH-ról, (én igen.)
. Mindaddig jó fej volt, értelmes és egy másik ember, ameddig be nem kapcsolták a kamerát. Kamera előtt is van egy arca ami teljesen más, és a mindennapokban is van egy amit ugyan nem ismerek, de az nem ugyan az.
Pont a múlt7en beszéltem vele telefonon mert haveromnak kellene ruha. Ő intézi, az én ruhámat is rajtuk keresztül hoztam ki a boltból.
Hozzáteszem amit kamerán keresztül mutat, az a stílus nekem sem tetszik, de egy biztos, Motorozni nagyon jól tud. Közülünk senki nem fog úgy mint ő.
Úgyhogy véleménye lehet mindenkinek, az pont olyan mint a segg, mindenkinek van belőle.. De hogy belenyúl a dolgokba, és odamondja, sőt szerintem igaza is van jócskán az biztos.
Ez nem feltétlen neked szólt, hanem a témához...Kasza08 marketing szöveg. Nekem volt AGV sisakom. Zajos, sokat tágul, nagy sebességnél rámászott az arcomra, és a páramentes plexi egy hatalmas nagy átb@szás. Úgy párásodik ahogy csak lehet. Ez van az alsó kategóriás K-series sisaknál is, és a GP-pro sisaknál is. Haveromnak az van, neki is párásodik. A Pinlock pedig kb 8000 Ft, vagy vannak ténylegesen páramentes plexik is, de azok is drágák. Egy másik ismerősömnek Lazer sisakja van, amin akárhogy fújod rá a levegőt, nem párásodik, és a kiállításon néztem KBC sisakokat is, azon is olyan plexi volt ami nem párásodott.
Nekem egy Shoei sisakom van most, annak is párásodik a plexije, de nekem bent van a pinlock, és igy semmi pára sincs. Ennek ellenére kis sebességnél nekem fel van hajtva a plexi, mert is szoktam meg az AGV-nél. -
Kasza08
őstag
válasz
Tothgera30 #23064 üzenetére
Egy ismerősömnek volt ilyen, azt mondta semmi baj nincs vele és alkatrész is volt hozzá. Bővebb információkat nem tudok.
Hát gyerekek ez a pinlock nem egy olcsómulatságTaláltam egy egész jó AGV-t, azt írja fokozottan pára és karcálló GT plexi. ez mit takar?
-
Valaki ismeri a Derbi Senda-t, mármint alakatrészügyileg? Mennyire megbízható, kapható-e hozzá alkatrész (normális áron),...?
-
jasszer
őstag
Akkor sztem jelöljük meg a május 23-24-et. Reméljük a többieknek is jó lesz.
-
NFree
addikt
ALI_G
Mociztok valamerre május 1 környékén,? mert nagyon szivesen benne lennék egy kisseb kirucanásba de valszinű az én gyulai mocis ismerőseim max, kunmadárra mennek ha lessz valami, én meg inkább tekeregnék valamerre. s egyedül nem sok kedvem van. -
Nekem a majus 23-24 tokeletes. MIt szoltok ehhez? Akar az emlitett dunantuli turat is megejthetnenk.
-
TayRol
nagyúr
-
jasszer
őstag
válasz
Kasza08 #23040 üzenetére
Szépnek nem mondanám, főleg az enyémet nem (van néhány harci sérülése), a hangja meg 6e alatt traktor, felette meg kávédaráló, de amúgy szeretem ezzel együtt is.
A pinlock tényleg megéri az árát, meglévő plexire is tudnak adott esetben rakni úgy 6-7 rugóért, de sztem inkább egy gyárira nevezz be.
-
Prof01
veterán
válasz
Kasza08 #23043 üzenetére
Milyen napellenzőre gondolsz? Felesleges napszemüveg. Ott a plexi, nem?
Sötétített plexi jobb a nyári időkben, de este nagyon rossz, akkor inkább az átlátszót.
Nekem egy MDS Edge sisakom van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Az új modellek 20k körül vannak, de a tavalyikat olcsóbban is meg lehet kapni, 15k körül.[link]
-
Kasza08
őstag
Na fater elment, én meg megcsináltam a láncot; kicsit letekertem a szarvát
130-nál gyorsabban nem mertem (!) menni, ez nagyon durva egyszerűen. Most tudom meg, hogy milyen kockázatot vállalnak be azok, akik 200-al lavíroznak az autók között.
Első körben kaptam egy legyet a szemüvegre, egyet meg le is nyeltem, bár a menetszél gyorsan lenyomta a nyelőcsövemenEgy darazsat meg úgy fogtam el, hogy napellenző és a héj közé szorult be
(Crossbukóm van)
Akarok egy zártat, kritériumok: ne párásodjon a plexi (vagy ha van ilyen lötty, amivel meglehet oldani, akkor annak a neve kellene), mosható bélés és lehetőleg legyen benne napellenző (vagy napszemüveg
)
Ti mit ajánlotok?
-
ALI_G
veterán
PH-sok a youtube-on!!!
[link], én rajta vagyok 2x, egyszer a bukósisakom látható az asztalon, a másik kettőn motoron ülök.
Boci is látható -
jasszer
őstag
Topiktalálkozó #2.
Megkaptam a jövő havi munkabeosztásomat, részemről ezek az időpontok lennének jók közös vmire (remélem a hónap elejére elkészül a vas):
Kakucs/Kecskemét (hétközi napok): 4, 28, 29.
Túrázás (hétvégi napok): 3, 9, 23, 24.Nektek a fentiek közül mikor volna jó?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jasszer #23036 üzenetére
igen,csinált,de nem reklámozza,h közúton hogy megy.mig dodort sokan nézik,csüngenek ajkain,és követik, mint a majmok.sportmotor.hu-n onnan erednek a hires onboardok.
meg az álszent szövegek,hogy mennyi idő alatt vágta át az országot az ezres gixerrel.meg hogy ne versenyezzünk a mátrai szerpentinen.de azért odairja az idejét mocsok.(akit ettől függetlenül valamiért mégis csipek)
-
jasszer
őstag
válasz
bajnokpityu #23034 üzenetére
Ezekbe az onboardokba könnyű belekötni, de sztem a legtöbb kommentező aki hörög hogy hámitképzelöngyilkosállatésmégfelisteszi is legalább egyszer csinált legalább ennyire veszélyes dolgot motorral. Engem inkább az zavar hogy ez is a része a srác arcának, ami a fellépéséből láthatóan nem (sem) kicsi... Biztos koronázatlan királya a motoros szubkultúrának, meg vszeg fele annyira sem fogok motorozni soha mint ő, de akkor sem szimpatikus.
Kasza08: Az Persu, lásd első hsz, én csak egy GS500-zal kocázok.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #23026 üzenetére
nem csipem a nőt sem,de basszus pont ezt mondtam anno a motoros okitás után közvetlenül,amelyikről leléptem.hogy nem kellett volna TVben nyomni azokat az onboardokat.
-
Kasza08
őstag
Na csináltam egy körbejárást
[link]
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #23026 üzenetére
Nem ismerem se a nőt, se Dodort, de ez alapján egyikkel sem kötnék életreszóló barátságot.
-
Topiccsendőr
addikt
Sztm ennek az országnak a 80% ugyanígy köpköd a munkahelyétől kezdve a strandfürdőig.
Dodor odamondja keményen, -
Integra
titán
A salgótarjáni buktáról ezt írta egy chriss79 nickű srác a sportmotor R1 topikjába:
"Hétvégén meghalt az egyik nagyon jó haverom és egyben a közvetlen főnököm,....Agárdi Peti.
A balesetről már hallottam akkor nap csak nevet nem mondtak és így nem tudtam,hogy Ő volt,....
Salgótarjánból jött kifelé,a sebessége(ahogy tudom)250-300km/h között.
Elkapott egy autót,....esélye sem volt.
A motor kettétört,....szó szerint,....szétszakadt a mellkasa." -
TayRol
nagyúr
Egy erdekes lista: az `Ev Brandjei`.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #23002 üzenetére
aztarohadt, keresztül ugratott a középső kör szegélyen?
-
TayRol
nagyúr
nemrossz, de nekem valahogy nem kellene.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ennek az illetőnek csak gratulálni tudok hogy ilyen malőr után nem feküdt el vele.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #23007 üzenetére
ismerhetem?
mi a motor? -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #23007 üzenetére
nemaa...
nem lehet, hogy kaszkador volt?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #23005 üzenetére
hat ez nem egyszeru
aki vezette remelem nem repult nagyot...
-
jasszer
őstag
válasz
Hát ez egy komolyabb felütés-csomag.
Haverom bicaja nézett ki hasonlóan mikor kamion mögött stéherelt, megállt a kamion, becsúszott alá az első kereke és a fékezést követően ráült a kamion. -
TayRol
nagyúr
válasz
ezt mi lelte??
-
Topiccsendőr
addikt
És nem perecelt...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest