Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Monitor hiba topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Csaoo
Errol a mocirol tudtok valamit?: [link]
-
zsoltee10
addikt
minket egy cimborámmal Letenye után egy kicsit, de megléptünk a pályán előle.
Látom többen kimozdultatok 7végén, én most értem haza és szombaton indultam.
egy haverral kitaláltuk, hogy motorozzuk körbe az országot, ezért szombaton reggel lezúztunk Letenyére és onnan indultunk.
Első nap végig a déli határ mentén Barcs-Sellye-Villány-Mohács-stb-Szeged-Makó-Gyula. Gyulán a várfüdőben kiáztattuk magunkat. 650 km.
2. nap a keleti határ mentén haladtunk, benéztünk Debrecenbe, aztán fel akartunk menni a Zemplénbe, de elkapott a vihar, toltuk neki Hatvan felé,Tokajnál eláztunk, végül megérkeztünk Miskolc-Tapolcára. A barlangfürdőhöz hiába loholtunk, már nem engedtek be.
3 nap a Bükkön, Mátrán keresztül haladtunk, végül Rétságon megálltunk kajálni, és teli gyomorral, meg 2,5 nap motorozás után elszakadt a cérna és úgy döntöttünk, hogy pályán lezúzunk Balfra a gyógy-kastélyszállóba és belevetjük magunkat a gyógyvízbe.
4 nap a mai, gurultunk Kőszegig, ott felmásztunk gyalog Írott-kőre (egyszerűen fantasztikus a táj, megérne egy 3-4 napos gyalog túrát is), ezután szentgotthárd felé, aztán az Őrségben megnéztünk pár érdekességet (Veleméri templom nagyon érdekes, nézzetek utána), aztán Letenyén zártuk a kört és go haza. -
DigitXT
félisten
-
Boci_83
őstag
Itt irta valaki korábban hogy Lazer Fiber pro sisakja van...? vélemények érdekelnének!!
-
Forcefield initial review:
a mellkasvedo+gerincvedo nagyon rendben van. Masszivan felcsatolhato, remelem, a tepozarak jo ideig kitartanak. Nagyon kellemes, hogy befer a kabat ala is, raadasul puha, hajlekony.
A konyok+vallvedovel egy a problema: maceras felvenni. Maceras = kb. 3-4 perc amig magamra teszem, mivel egyben levenni az egesz, osszecsatolt felsoreszt eleg nehez, osszetapadnak a tepozarak, etc.
-
Na, valakit meg elkapott rajtam kivul ez a brutal zuhe?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #22180 üzenetére
persze én is ezen a véleményen vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy ne érne valakinek egy kis pénzt. Ha a felszerelési költséget megkapom, akkor már jó lesz.
Elfüstölni biztos jó még -
Boci_83
őstag
Valaki 22-e Hungaroring pályanap?
13K
-
ALI_G
veterán
Szerintetek mennyit ér a régi michelin pilot road első+hátsó gumim? Mindkét gumin van középen még 2mm a kopáshatárig a szélén meg még 3-4mm. Nem volt defektes.
-
válasz
TayRol #22169 üzenetére
Sajna a csizmat en kicsit elszamitottam, vettem egy Alpinestars turacsizmat - vizallo meg minden, de nekem kicsit tul turas. A borruham is eleg egyszeru, mondjuk alig kerul 50000 penzbe az also+felso, es a dzsekit kulon is tudom hordani.
Egyebkent a sisakzajt nagyreszt az okozza, h a plexi pont oda nyomja a levegot.
-
Preda
aktív tag
-
[lAyCsI]
addikt
azé jo lenne sötétedésre hazaérni, szal úgy tervezzük a pogramokat...
-
TayRol
nagyúr
Aaaa, fene egye meg a Motorline-os lanyokat... Otthagytam egy csomo penzt miattuk
-
[lAyCsI]
addikt
ha 10 körül elindulunk és semmi nem jön közbe
dél körül lent vagyunk... addig gondolokozzatok milyen
Ring szintű aszfalttal rendelkező szuper szerpire visztek minket,
de legyen benne valami fincsi hamburger/gyros-osn megálló is,
és nemártana pár szemrevaló bula sem útközben -
En is megprobalom magam elkerni az asszonytol
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #22130 üzenetére
egy helyen lehet csalni a padon.értelmét nem látom,de hát van aki asziszi kedvesebb lesz az asszony szilikoncsöcsökkel
aszongyák úgy lehet,hogy amikor bekalibrálja az elején a gép magát,akkor kicsit nagyobb ellenállást adnak meg.pl huzza kissé a féket.mert ugye a padokat néha ugy használják,hogy rábizzák a főtengelyre való visszaszámítást. -
jasszer
őstag
válasz
Boci_83 #22156 üzenetére
Na, akkor foglaljuk össze az eddigieket:
18-án találkozó a Kerepesi úton, kifelé haladva az Örs (Árkád) utáni Shell kútnál, délelőtt 10 órakor. Max. fél óra jópofizás után indulás a 3-as úton, találkozó Boci_83-mal Hatvanban a Shell kútnál, 11.15-11.30 magasságában. Indulás tovább Egerbe, érkezés 13.00 körül, találkozás ALI_G-vel. Ebéd, miegymás, majd közös átkerekezés Gyöngyösre a 24-esen, köbö egy óra alatt. Innen fakultatív.
Privátban minden érintett küldjön telefonszámot, hogy ha vmi gebasz lenne is megtaláljuk egymást!
ALI: Veled hol fussunk össze?
-
Boci_83
őstag
Na várjatok, mert ha azért akarunk Egerbe menni mert ott f@sz@ új út van akkor ébresztő, az csak néhány km, mármint az új szakasz!!
Én is voltam arra a múlt7en tudom mit beszélek. A 3-as járható, nem kell M3-asra menni, ha ez lesz akkor én Hatvannál csatlakoznék a Pestről érkező csoporthoz. -
ALI_G
veterán
válasz
jasszer #22149 üzenetére
ne tedd offba, ha két óra a nettó utatok, akkor 1kor találkozni reális még késéssel is.
Jól számolom akkor, hogy 4-5 eddig a jelentkezők száma? holnap számolok.
De most komcsiba, senkinek nincs jobb találkozó helye mint eger? Én csak feldobtam, hogy nekem az van a legközelebb ahol van normálisnak vélhető út. Persze ez is 180 km környékén van csak odamenniSzóval nekem plusz 20-30-40 km már nem luxus.
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #22147 üzenetére
király, addig akkor lesz jogsid! Frankó, mert én sem akarom neki tépni, főleg, hogy lehet jön asszony is.
És a 11-12-13 órás találkozó tetszene a többieknek? kb. ebédidő. De valami más kajálda opciót szeretnék, mert én ismeretlen vagyok szinte egerben. Borozni nem akarunk
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #22118 üzenetére
beszélj többiekkel.
boci, többen is jönnének pestről. Te is beszélj velük
Ma már hétfő van / volt, lassan kellene komolyan szervezni. Visszajelzést kérek, hogy kinek jó a mostani szombat, késő délelőtt találkozó valahol Egerben.
Na és hol? ne csak én mondjak tippet, hogy hol. Annyira azért nem ismerem. -
ALI_G
veterán
Na majd inkább beszélünk személyesen, ha van keret akkor neked kb. az kellene mint amit most tettem fel, révén, hogy gyári túra volt rajra mint nekem.
szóval nem pilot power kell neked, meg supercorsa, hanem csak metzeler m3 vagy pilot sport. Esetleg ha maradnál inkább túra vonalon akkor pilot road 2ct, de utóbbi minimum. M3 drága, de ahhoz a mocihoz amid van, sztem maximum utcára az m3 neked, puhábbat nem szabadna. Legolcsóbb most a pilot sport talán, de az sacc, hasra ütésre 10.000 km max, ha ebből sok az egyenes, akkor kevesebb. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #22139 üzenetére
haha, és ő mit csinál?
zacsiba dobja a cuccost a dobozból és rányomja a dátumos matricát?
-
ALI_G
veterán
Kellemes húsvéti ivászatot, én már kb. részeg vagyok
de most értem haza és írni támadt kedvem
De csak ennyit akartam, most már olvasok.
mod: helyi TV-n egy mammer, kb. 80 éves és egy akkora spanglit tekert mint a combom és beszól neki a loser unokája, hogy hé nigger, ne szívjál már ekkora spanglit nélkülem
wow, oszt még aszongyja, hogy tartsd bent ribanc
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr #22138 üzenetére
Jól rémlik hogy a jelölt pontnál lévő épület egy Shell kút?
-
jasszer
őstag
No, körvonalazódnak a dolgok... akar menni vki autópályán? Részemről inkább a 3-as főút, azon 2 óra alatt le kell hogy érjünk Egerbe, ergo találkozhatnánk 10-kor a Kerepesi vonalán vhol (Hungária/Örs/stb), akkor még lesz idő kicsit dumálgatni, útközben tankolni, egyebek.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Topiccsendőr #22130 üzenetére
Lehet hogy igazad van....
Nekem a Hosuba Garázsba mondták. Konkrétan ezt kérdeztem és ők mondták hogy hátsó kerekes, nem én fantáziátam. Nekem is elég furi, de ha ők mondják....nem létezik hogy ennyire amatőrök lennének.
Azt hiszem a mérés előtt a Csunderlik féle Prop-Tech speed box lett betéve.
De ebben se vagyok teljesen biztos. Nem most volt. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Beowulf_78 #22102 üzenetére
Na igen, a 2CT a szélein puhább, de a szélső kb 2,5centiméteren. Ráadásul a sima Pilot Powernél középen is puhább a keveréke. Úgy gondolom inkább pályára szánták a szélén a keskeny csíkot, nem a kopás miatt. Nekem most ilyen van fent.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Beowulf_78 #22082 üzenetére
Nálam nem adja ki. Még azon is csodálkoznék ha rádob 3 lóerőt PC nélkül pluszba, nem pedig mínuszba. 16 lóerőt nem dobhat rá egy légszűrő és sportdob. Tényleg nem kötekedés, de a mostaniak nem tudnak 190 lovat főtengelyen, egy ilyen idős gép nem létezik, hogy 176 ló legyen. Egy 05 ZX 10es értékeivel nem rendelkezhet, vagyis nekem egyszerűen nem adja ki. Mindegy, peace.
-
Reggel mentem ket kort egy korforgalomban, es a masodik korben ugy dontottem, inkabb Balatonfelvideken jovok az M7 helyett.
Nagyon kellemes az a taj, normalis forgalom, rendort nem nagyon lattam.
Viszont hullunk rendesen, a hetvegen is legalabb harman nem mentek haza...
-
Integra
titán
válasz
jasszer #22124 üzenetére
igen, ha magamnál lakom épp akkor 13ker
nálam meglehet állni, nincsen forgalom, van hely is bőven, lehet nyugisan várni a másikat és bármilyen irányba tudunk tovább menniLajcsi: csüt reggel... munka után este már hozom át a motort
hétvégén gyáva nyúl voltam, sajnos mindenhol rendőrhegyek nyomták a kereszteződésekben.. jobb a békesség. -
Beowulf_78
addikt
Úgy készülj, hogy a nem sok úgy értendő, hogy 1000-es sportgép elnyalja 3e km alatt a hátsó Pirelli SC-t...szóval ha nagyon spórolósan használod, egy 600-as gépen sztem max. 4-5e km. Megvágni nem igazán lehet, vékony "húsú", bár középre elképzelhető, hogy 1-2mm-t még után lehet vágni. Évente pedig nem hinném hogy csak 2-3e km mennél.
Jó gumi, csak még1x hangsúlyoznám, nem túl gazdaságos. Ha 2 szezonra kell akkor inkább a Pirelli Diablo, vagy Diablo Corsa-t válaszd.
-
jasszer
őstag
Na akkor jöhet hogy ki merre lakik, hogy be lehessen lőni hogy hol találkozunk. Én a Duna Plaza - Westend közötti képzeletbeli tengely felezőjénél.
Integra: Te is XIII. ha jól emlékszem...
-
[lAyCsI]
addikt
szombaton mi is gurultunk egyet asszonnyal... botrány tavaly óta mennyire elsz@ródtak az utak... legalábbis a mi környékünkön
pénteken megvolt az olajcsere, plusz a kormányt is sikerült kicsit megkurtitani... érzésre most jobb lett... akkor mi lesz a jövő szombati gurulással? -
Boci_83
őstag
Nah hazaértem a Balatonról. Idő jó volt, forgalom tűrhető, bár hazafelé a hetesen voltak bőven, trafit 2 helyen is láttam, csak okosan 130-140el közlekedtem, nem merten gyorsabban, hármas meg nagyon jól járható, viszont a város felé totál káosz, több km-en keresztül dugó. Nem mentünk fel az északi oldalra, talán majd legközelebb.
Mikor lesz ez az Eger környéki motorozás? Engem is érdekelne ha beférek...
-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
ma gurultam egy jot, rengetegen voltak de zsir volt es legalabb a ruham is kezd lassankent ramidomulni.
-
Preda
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #22102 üzenetére
Köszi! Nézegettem az árakat amit előbb linkeltem Pilot Power 2CT jó lenne csak nem éppen olcsó
. Így lehet Dragon Supercorsa lesz belőle ha jól néztem akkor a 2db akciós is belőle 53k ért a másik meg 82k még ha kevésbé annyira kopik akkor se nagyon éri meg ár szempontból nekem. Nem megyek annyira sokat évente szóval 2 szezont kibír az is sztm és ha jól tapad akkor nekem való
.
-
szilchi
őstag
Biztosítás szempontjából van különbség 400-as és 600-as gép között?
-
Integra
titán
nálam pirelli diablo van, a gyári battlax ment a kukába anno, bár gyanítom azóta ezek is komolyat fejlődtek. lehet, hogy jövőre új szett gumi kell, meglássuk.
valszeg akkor két komponensűre váltok.
de a dablo zsír, ha motorversenyzőknek jó utcára, nekem nehogy már ne legyen jó a nulla tudásomhoz, úgyse tudom kimotorozni -
Beowulf_78
addikt
Puhább sport:
Pilot Power 2CT,Michelin Pilot Race, Dragon Supercorsa.
A Pilot Power 2CT a szélein puhább középen keményebb, a kockásodást elkerülvén. Tehát városi használatban a közepe kevésbé kopik, a széle pedig mivel puhább jól fog tapadni kanyarokban. Ezt ajánlom elsősorban.
Dragon Supercorsa pedig az egyik "legragadósabb" utcai gumi, még mindig "best of" pedig nem mai fejlesztés. Ringen is bőven megállja a helyét, félig pályagumi. Hátránya hogy gyorsan kopik. Pilot Race kb. mint a Pirelli SC.
Átmenet:
Pirelli Diablo
Pirelli Diablo CorsaTúrásabb keverék:
Metzeler Roadtec Z6 ami szintén best of.
Utcára ha kanyarogni is akarsz akkor mindenképp a Pilot Power 2CT vedd. Az lesz a legjobb tartósság / tapadásban. Utcára igazából mindegy melyiknek milyen tulajdonsága van, mert minimálisak a különbségek.
-
Preda
aktív tag
Na tegnap csapattunk egyet Cochy kollégával a helyi kanyarszakaszon. Aztán kipróbáltam a gépét (Honda VTR-1000) kezdem mér érteni ezt a V2 érzést asszem kövi gép valami ilyesmi lesz. Nagyon tetszett a gép, hangja nagyon fasza és elég jól megy. Enyémnél 1000* sportosabb ülés elég fönn van meg lábtartó is, nyomaték bőven van szóval meggyőző gép. Majd visszaültem enyémre gyengének hatott 6-7k fordulat alatt
. Na hát soros 4 hengerest pörgetni kell, hogy mennyen
.
Ha valaki most tudna valami akciós gumit annak örülnék mert úgy néz ki lesz rá keret.
Ezekről az árakról mi a vélemény katt. Bridgestone
Battlax Bt 010-ben vagy Michelin Pilot Power-ben gondolkodom. De annyira nem vagyok otthon benne szóval várom a véleményeket. Viszont nem nagyon akarok olyat mint ami most van igaz már meg van kopva rendesen, de ha tolom neki hajlamos csúszkálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest