-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
janeszgol #89 üzenetére
Csak a "B" kínai gyártók vackaira irányult a fenti posztom, lehet, hogy nem volt egyértelmű de kicsillagoztam, nehogy valakit megbántsak, mindenkitől elnézést kérek. Nem vagyok android hater, csak az iPhone vált be. iPad is van otthon kettő. Egyébként, amit írsz, az nem a 150e-s kategóriában, hanem a 40-50e-nél következik be, 1-2 év és belassulnak, utána mennek a szemétbe. Egyébként nálam egy telefon minimum 4 évig megy el, az előző egy 2016-os SE volt, 4 évet használtam azt is, most pedig még édesanyámnál a mai napig szolgál (7 évesen).
@Graphics :
-
törölt tag
válasz
janeszgol #19 üzenetére
Gondolom hosszabb ideig használtál ívelt kijelzős készüléket és a tapasztalatod írod le! Továbbá remélem, hogy a készülék használhatatlanságáról kifejted nekik a véleményed!
Legalább írnád oda, hogy "szerinted" vagy "számodra" de persze csak akkor ha már használtál ilyet! -
válasz
janeszgol #19 üzenetére
Az, hogy az ívelt kijelzős telefonok használhatatlanok, az csak annyira igaz, mint az, hogy a hajók eltűnnek a Bermuda háromszögben
Az elmúlt években jobbára ívelt kijelzős telefonom volt, van (S7 Edge, S9Plus, S21Ultra), de semmi bajom sem volt a használatukkal.
Üveg kijelzővédőt nem lehet rájuk rakni, ezt az egyetlen hátrányt tudom felhozni, de fantom érintést, vagy az ívelt oldal zavaró elszíneződését vagy 5 éve nem láttam. Amilyen esésnél pedig az ívelt oldalú kijelző eltörik, ott a lapos kijelzők 75%-a is eltörik.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #19 üzenetére
"De használhatatlanok."
Azért ez így túlzás szerintem. Több mint 5 évig használtam ilyen telefonokat, és az elején valóban megszokást igényelt, de aztán nem okozott semmi problémát a mindennapi használat során. Sem a véletlen érintéseket, sem a sérülékenységet tekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest