Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
pok.tom #3695 üzenetére
Nem erre gondoltam hanem arra, hogy CM7-es romból én még nem láttam olyat ami teljesen hibátlan lenne, aki már látott ilyet, hogy minden menüpont, minden funkció minden szolgáltatás minősége hibátlan lett volna az jellezze. A jelenlegiek tudom, hogy nem véglegesek esetleg az RC-k valamennyire "készek" de ezekben is van hiba a nightlyk pedig mind tesztváltozazok.
Defyre pedig alapból a gyári motorola rom sem volt hibátlan, nálam pl sem 2,2,1 sem a 2,2,2 nem tudott hálózatot választani ami elég nagy probléma ha a határhoz közel vagyok és folyamatosan roamingol a készülék.
Ami plusz csavar a dologban: sok olyan hiba van ami x tulajnál nem jön elő de y tulajnál igen.
És a végére: önmagában az androidos készülékek sem mentesek a bugoktól még a gyári rommal sem és ez gyártó független így teljesen stabil és bugmentes romra szerintem nem kell számítani, olyan lesz ami egész jól fut nagyobb hibáktól mentesen az biztos.
Bár nem CM de defy téma:
Pl érdekes, hogy van akinek beázik a készülék mások pedig vízalatt kameráznak vele, akkor most vízálló vagy nem?
Aktív témák
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Politika
- Tippmix
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest