Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
Cogwheel71 #38798 üzenetére
Aroma installerre nyugodtan. Amit én javaslok, a beats audio-t felejtsd el, annyit nem ér, ellenben fc-t okoz a dsp managerben és itt-ott.
-
Cogwheel71
tag
válasz
Cogwheel71 #38795 üzenetére
Még egy kérdés: a pikachu is gyomlálható telepítés előtt a miuihoz hasonlóan,vagy az aroma installerre hagyatkozzak inkább? Nem tudom mennyi opciót fog nekem választhatóvá tenni az aroma.
-
somi52
őstag
válasz
Szerintem hibátlan a defyre a marketröl letöltheted minus appot
-
tames
tag
válasz
3DGallery is not deleting pictures, it is a common bug
Torch on the Lockscreen works for seconds, known BUG..gugli a barátod
-
tames
tag
válasz
Cogwheel71 #38792 üzenetére
German
English
Spanish -
somi52
őstag
válasz
Cogwheel71 #38792 üzenetére
A blogombol letöltheted.
-
Shyciii
veterán
válasz
domerator #38789 üzenetére
Jaaa így már értem. Mondjuk 800-on komoly akadással nem találkozom. Dehát én ilyen angry birds, jewel, mahjong játékokkal játszom leginkább
Amúgy nálam is az akksi a gyenge pont az időben, és nem a romok. Majd szervízzel kiméretem az akksimat, mert gyanítom az 1 év alatt úgy elhasználódott, mintha 3 év telt volna el. Amúgysem ártana meglátogatni a szervízt, mert a search gomb alatti led megadta magát. Nem mintha zavarna
Jah és görgetésnél ráadásul csomó launcher cache-el is, és még így is 100%-osan leterheli. Vicc. -
szabof1
őstag
válasz
TheSaurus62 #38786 üzenetére
No ennek örülök. Mindig reméltem, hogy nem rom probléma lesz.
-
domerator
veterán
válasz
Shyciii #38788 üzenetére
Hmm.. valóban félreérthető voltam.
Valami olyat akartam írni, hogy amikor a boostedasst bekapcsoltam, akkor az volt a kellemes meglepetés, hogy 800-on is ugyanolyan használható lett a telefon, mint előtte smartassban 1000-en. Az akkufogyasztás meg szerintem nálam a hardverből és a romból kivehető legjobb, azt nem mondanám, hogy rosszabb így 800-on a logikád szerint (ami érthető és tök logikus), hanem inkább azt mondom, hogy ennél lejjebb nem fog menni sajnos.
A droid újraírásával már hónapok óta teljesen egyetértek...
egy fél világ jóval elvakultabb, mint az ájfonosok, hiszen tényleg egy olyan rendszerbe szerelmesek, aminek 1GHz 100%-os proci kell egy 480x854-es oldal görgetéséhez.
-
Shyciii
veterán
válasz
domerator #38783 üzenetére
Nah most várj ezt nem értem. Eddig 1000-en volt a 800 helyett, és most a boostedassv2 800-on is hozza azt az akkuidőt, mint 1000-en a másik. Ez akkor nem visszalépés inkább? Fordítva lenne nagy szám, hogy 1000-en túlhajtva is hozza ugyanezt mint visszafogva, nem?
Amúgy ezt az androidot újra kellene írni. Egyszerűen vicc kategória, hogy ha görgetem a képernyőt még ha nagyon lassan is akkor is 100%-ot foglal le a prociból. És független, hogy 800MHz-en megy a proci, vagy 1,4GHz. De ez mondjuk más műveletre is igaz. -
tames
tag
Nem tudjátok ms2ginger alatt hogy tudnám a gombok fényerejét lejjebb venni? Másik: csak 3 vsel lehetőségem van, pedig 4nek kellene lenni...valamilyen kernelt kell flesseljek? :-)
-
TheSaurus62
tag
Hosszan nyavalyogtam azon, hogy folyton kikapcsol a mobilnet, végre megvan az oka, a Battery Defender nevű progi művelte, habár a beállításaiban sehol nem találtam erre utaló jelet. Töröltem, most minden OK (csak gyorsabban merül az akku egy picivel).
-
domerator
veterán
Öööö... hát az ki is ment a fejemből, hogy megnézzem a bootmenüt (gondolom erre gondoltál, nem a recoveryre), de most megteszem.
Megnéztem... nálam meg se jelenik a két új governor a cpu settingsben.
------------------------------------------------------------
(#38782) Shyciii
Nálam annyi a pozitívuma a boostedassv2-nek, hogy az eddigi jó, megszokott akkuidőt 800MHz-en hozza, ugyanolyan kellemes működési sebesség mellett.
-
Shyciii
veterán
Őszinténszólva kipróbáltam a boostedassv2 és smartassv2-t, de nem érzékeltem jobb akksi időt, mint egy jól beállított smartass vagy ondemand-nál (amúgy most ondemandon vagyok).
A setcpu-val állítgattam, még profilt is állítottam be (mondjuk az nem rossz móka), de igazából utána hagytam a fenébe. Enélkül is ki tudom maxra hajtani, már amennyit ez az akksi bír. Az én akksim élettartama hamarabb megmakkant, mint a nemrégieké ahogy elnézem...
-
Shyciii
veterán
válasz
Vicqdazyr #38776 üzenetére
Bocs, de számomra ugyanolyan blődség, hogy valaki belefog egy romolásba, és még a legeslegelső postot sem tudja végigolvasni hogy mégis mi a stájsz, aztán meg rohan hogy most mi hogy van.
Sajnálom hogy ennyire xarul érintett, de én ezt régóta látom sok embernél, és már bazi unalmas, hogy egy egyszerű olvasást nem tudnak végrehajtani, mielőtt belekezdenének. -
Shyciii
veterán
Az újból pont kiszedett pár dolgot, mint swipe notit, meg extended settingset. Én valahol a 2.3.2-őt próbáltam utoljára (sőt tuti, mert Pikachuból is a 2.3.2-őt kezdtem el, és azóta ott vagyok), de nem győzőtt meg. Régen nagyon jók voltak a Wajk romok, de aztán nálam egyre többet fogyasztottak akksiból, és egyre kevesebbet tudtak. Pikachu meg nálam gyors is, mindent tud ami a cm7-ben is van, csak átláthatóbb a menüje (hála miui gondolkodásmódnak), és nem hogy hotboot nincsen, de se fagyás, se fc. Egyszerűen gyönyörűen fut.
Őszintén szólva jelen állapotában annyira jó, hogy pont lexarom, hogy ki milyen ICS-t fog összehozni, annyira jó ez így. -
Vicqdazyr
csendes tag
válasz
Shyciii #38769 üzenetére
Köszi, ezt a részt valóban nem olvastam el.
Mindamellett kissé túlzónak tartom a stílust, amivel válaszoltál. Sokkal kreténebb és milliószor előforduló ismétlődő kérdések bukkannak fel a fórumon. Azért akkora blődséget nem kérdeztem, és legalább próbáltam magamnak megoldást is keresni.Peace.
-
Shyciii
veterán
válasz
somi52 #38774 üzenetére
Szia
Őszintén szólva kiléptem a romcserélgetős mókából most már nagyon régóta, csak nagy ritkán nézek ide, de látom nem nagyon változott semmi. Körülnézés nélkül megy a kérdezősködés, figyelmetlenség blabla.
Szal még a 3-al ezelőtti Pikachu-val kezdtem, és azóta is azt használom a legnagyobb megelégedettségemre (természetersen a legfrissebbet).
-
natë
nagyúr
domerator, a boostedass setupot nézted már a frissített recovery-ben? Nem nagyon vágom mit milyenre lenne jó állítani, hogy optimális legyen...
-
Shyciii
veterán
válasz
Vicqdazyr #38753 üzenetére
A megoldás kulcsa ott van az első postban a rom oldalán.
És ez most mindenkihez szól:
Bár mindenre igaz, de ha egy főzött romott töltünk le XDA-ról, vagy bárhonnan, akkor vegyük már a fáradtságot, és olvassuk már el, hogy maga a fejlesztő miket ír még oda, és ne csak a download linket bogarásszuk ki! Rengeteg felesleges kérdést, és zűrt lehet megtakarítani.
Visszatérve hozzád, ott van az első postban rögtön ez (installation steps fölött az elején...):
"Search key lock screen (to disable it, flash it DisableSearchKeyLock.zip"
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Ezt tettem fel, mégpedig a 2.5.11-et, és nem találtam benne az aGPS-t. Tudnátok segíteni, vagy van egyáltalán valaki aki ezt használja/próbálta?Esetleg ha valaki regisztrálva van xda-n rákérdezne? -
törölt tag
válasz
Angyalpor #38764 üzenetére
probáld meg innen leszedni facebook
Hobb felső sarok kell tapizni visszaszámlálás után
-
törölt tag
-
Vicqdazyr
csendes tag
Segítséget kérnék.
Kipróbáltam a SpeedyBarebone 3.1-et, green lens verzióban. Zseniális dolog, de. Ha a SEARCH gombot megnyomom, kikapcsol a képernyő. Ha hosszan nyomom meg, akkor a power off-menüt hozza be (gyakorlatilag power-gombként működik). Hogy a viharos viharba tudom visszaprogramozni, hogyha a ButtonRemapper progival nem sikerült? -
chab7
addikt
Nekem még CM alatt sem volt tombstones gondom.
-
törölt tag
válasz
Angyalpor #38745 üzenetére
Eddig nem talált senki jobb megoldást, hiszen akik a törléssel próbálkoztak, azt mondják, hogy egy idő után visszateszi a rendszer a mappát, ha jegyezni akar bele valamit. Megjegyzem, úgy veszem észre, hogy a jogmegvonás is csak ideiglenes hatású. Én csak heccből, kíváncsiságból próbáltam ki, mert nekem sose volt bajom a tombstones-szal, de azt vettem észre, hogy egy idő után a rendszer visszadta a jogokat a mappának, hiába vontam meg tőle. Szóval, saját élményem alapján a jogmegvonás se igazán végleges megoldás, bár mint mondtam, nekem problémám se volt a tombstones-szal a gyári Froyo CEE-n, - igaz, azon nem is szokott vele probléma lenni.
Szerk.: Igen, ahogy KaiotEch írja, a másik ROM a megoldás! -
lordyka
aktív tag
válasz
Godmax #38735 üzenetére
én azt olvastam h pont h nem rizikósabb mert így szinte lehetetlen elrontani a telefont, mivel rossz kernelt nem enged fel, így nem égeti ki a hardvert és bármikor vissza lehet hozni egy sbf flasheléssel. a nyitott annyiból lenne jobb (azért akarják annyira xda-n) mert akkor fel lehetne rakni rá custom kernelt amire könyebb lenne pl az ics-t fejleszteni. meg ha nyitott lenne megjelenhetnének defyre az ios és wp7 portok.
-
zolnagy
őstag
Hangszoro hiba miatt vitte valaki Győrben szervizbe? Ha igen, melyikbe? Tapasztalat?
-
Hafy75
aktív tag
MIUI4-et honnan lehet leszedni?
-
somi52
őstag
válasz
Ghostdog77 #38734 üzenetére
soha nem probáltam de hátha tudja valamelyik kollega
-
Angyalpor
tag
Hali!
Ha az internal storage-em betelt,akkor az mar az itt sokat vitatott flash problema? -
Ghostdog77
tag
Szép napot mindenkinek
Somi52 azt szeretném megkérdezni ,hogy a "defy rom somi mokeeos" -ban a hangerő gombbal az eszköz ébresztés működik rendesen? Én most szeretnék váltani a Te romodra
Wajkiui-ról , mert tetszik a romod de már két fajtát is felraktam de hiába állítóm be a hangerőgombot nem ébreszti a telefont.... -
t181
senior tag
válasz
domerator #38727 üzenetére
Hidd el, tudom miről beszélek.
A "fárad" szó lehet, egy kicsit erős volt...
Akkor úgy írom, hogy sokkal lassabb, vagy nem olyan, mint amilyen akkor volt, amikor felraktam, és Titanium Backup-pal visszaállítottam az appokat.
Ilyet a Blade-emnél is tapasztaltam, bár mostanában egy hétnél tovább nincs fent egy ROM
Amikor frissen fel lett rakva, és vissza lettek állítva az appok semmi panasz nem volt rá, tökéletesen működött. De azóta eltelt fél év.
A telót faterom használja. Mivel egész héten dolgozik, nem sok ideje/kedve van kísérletezgetni, szimplán használni akarja(az origi ROM-mal nem volt megelégedve).Tudom, mit csinál a factory reset(Gyári adatok visszaállítása), és azt is tudom, hogy a célomnak tökéletesen megfelelne.
De ha van, akkor miért ne rakjak újat/Jobbat. 10perc alatt be lehet állítani mindent.
Az SD-t átszoktam nézni.És ez az egész nem ellened vagy a ROM-od ellen szól, nem lejáratni stb. akarom.
Köszönöm, akkor valószínűleg az új ROM-od lesz a kiválasztott.
-
FearTomi
őstag
válasz
RootRulez #38725 üzenetére
Ezt nekem is csinálta amikor felraktam az RC1-et anno, mégpedig azért, mert minden appot, datával együtt restoreoltam és valamiért nem tetszett ez a telefonnak, percekig lefagyott, fc-zett stb. Utána fogtam, minden appot újraraktam, de data nélkül és azóta nem csinálja...
-
domerator
veterán
"Igazából a megbízhatóság lenne a lényeg, és az akku-idő. Ez a domiui már elég sok anomáliával rendelkezik, nem igazán megbízható... Navigálni abszolút nem szeret, semmilyen programmal.(fagy, lassú)"
Barátom, hidd el, semmiféle önérzeti dolog nincs benne, de marhaságokat nem kellene írogatnod ... fárad a rom... bazzeg
Te is megnézegethetnéd az sd kártyádat, a romot adatvesztés nélkül újra is lehet húzni és akkor elvileg úgy megy mint az új, vagy ha bejött a tavalyi domiui, akkor a blogomban ott van annak az idei változata... vagy van még ezer az xda-n... de légyszi ha nem tudod mit beszélsz, akkor fogadd el, hogy szebb a csend.
-----------------------------------------------
(#38725) RootRulez
... de csak azokat tedd vissza rá, ami kell.
-
t181
senior tag
Üdv!
Volna egy Defy, ROM-frissítés elé néz..
Jelenleg domerator MIUI-ja van fent, egy október-november körüli verzió.
Különösebb baj nincs fele, csak már fárad...Amire kíváncsi lennék az a ROM-frissítés menete.
Most olvastam XDA-n(WIUI-topikban), hogy először egy CEE ROM-ot kellene felrakni.
Ez csak szerintem felesleges, vagy tényleg így kell?
Én nyomnék neki reco-ban egy factory reset-et, fel az új ROM, még egy factory, és cache, dalvik-cache wipe-ot.
Egyszer akartam visszatenni CEE ROM-ot, tégla is lett a telóból, ezért nem erőltetném.ZTE Blade-em van, ott teljesen máshogy csinálom, de tudom, hogy itt a zárt bootloader miatt rizikósabbak a dolgok.
A másik dolog a ROM-kérdés. WIUI-t néztem, XDA-n elég népszerű.
Igazából a megbízhatóság lenne a lényeg, és az akku-idő. Ez a domiui már elég sok anomáliával rendelkezik, nem igazán megbízható...Navigálni abszolút nem szeret, semmilyen programmal.(fagy, lassú)
Gondolom CM és MIUI változatok jönnek szóba, de örülnék, ha konkrét ROM-okat írnátok.
(természetesen olvasom/nézegetem a ROM-okat, hozzászólásokat) -
lordyka
aktív tag
válasz
somi52 #38708 üzenetére
próbáltam és bootloader error lett, mehetett fel az sbf... a lényege ezeknél h a sima defy-s romokban ott van a kernel ami felmegy telepítés során. ennek a kernelnek kisebb a verziószáma mint a bootloadernek ebből kifolyólag kiírja h error. a plusos romokban nincs kernel így az működik rendesen. ebből kifolyólag azok a romok amik kernelt tartalmaznak nem mennek fel a defy+ra. az aroma meg igazából lófaszt se csinál miután rákérdez a dologra.
-
zoltannovak
tag
srácok! van egy defy-m sima de a jobbik kamerával. na az van hogy még anno elbarmoltam. mert feltettem rá a legujabb defy+romot. mellesleg amugy megy tök jol. még a gta is csak laggol. néha szokott olyat csinálni ha leterhelem ujra indul. az lenne a kérdésem hogy erre valamilyen modon lehet cmet 9 est rakni ? http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=206 olvastam ezt nemtudom ez mennyire müködik az én sima defyimen ami tulajdonképp defy +
mert mb526ot ir ki ugye a rom miatt. meg mi a különbség a sima defy meg a + között? csak anniy hogy felvan huzva a proci meg nagyobb az akku? vagy más hardverek vannak benne? üdv. köszi a válszokat!
-
RootRulez
félisten
Pár napja azt csinálja a telefonom, hogy bekapcsol, majd 1-2 perc és csutkára fagy, újra kell indítanom, de akkor is... Ilyenkor Gyorsan elindítom az Android Assistantot és bezárom a futó folyamatokat, hátha eltűnik,a mi a fagyást okozza és csak a szükségesek indulnak újra... Ez is kisebb nagyobb sikerrel jö össze (most épp így se tudtam elindítani)
Kétféle ROM-al is produkálta, hivatalos CM7 és a KANG-ossal is.
Valaki járt már hasonló cipőben?
Volt wipe dalvik meg vipe cache is (FR még nem), de az se segített...
-
tarnagy
aktív tag
Defy + Linux. Van hozzá Moto-driver?
-
teo77
őstag
Somi! Nagyvonalaban miben másabb a Pikachu edition-öd, mint pl. egy MIUI?
-
ISTI93
csendes tag
válasz
hodostamas #38705 üzenetére
megvárom amíg a pára teljesen eltűnik, még 1 év gari van, a szétszedés így necces..
-
-
ISTI93
csendes tag
sziasztok!
van ötletetek mit csináljak a telóval? régebben egyszer előfordult, hogy bepárásodott a kamera egy kis vezezés után, de kb. 2 nap alatt teljesen eltűnt kijelzőről és kamera védőüvegéről is. (amíg párás volt a takaró, addig is volt kamerakép, csak homályos) most megint bepárásodott, a para csak az, hogy indítanám a fényképezést -> Kamerahiba: Nem lehet kapcsolódni a kamerához! Azért fura mert minden más működik, a szenzoroknál is kicsit párás volt egy darabig, de azok mind mükődnek, az összes funkció megy, kamera-fénynek sincs semmi baja, külön programmal be tudom kapcsolni, de a fényképes app-ok nem bírnak elindulni, csak hibaüzenet.. CM7.2 RC1 van rajta, multi-bootban fenn van még WhiteRabbit 1.5 az is ugyanezt a hibaüzenetet dobja. Valakinek ötlet? :/
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest