Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz
domerator #38727 üzenetére
Hidd el, tudom miről beszélek.
A "fárad" szó lehet, egy kicsit erős volt...
Akkor úgy írom, hogy sokkal lassabb, vagy nem olyan, mint amilyen akkor volt, amikor felraktam, és Titanium Backup-pal visszaállítottam az appokat.
Ilyet a Blade-emnél is tapasztaltam, bár mostanában egy hétnél tovább nincs fent egy ROM
Amikor frissen fel lett rakva, és vissza lettek állítva az appok semmi panasz nem volt rá, tökéletesen működött. De azóta eltelt fél év.
A telót faterom használja. Mivel egész héten dolgozik, nem sok ideje/kedve van kísérletezgetni, szimplán használni akarja(az origi ROM-mal nem volt megelégedve).Tudom, mit csinál a factory reset(Gyári adatok visszaállítása), és azt is tudom, hogy a célomnak tökéletesen megfelelne.
De ha van, akkor miért ne rakjak újat/Jobbat. 10perc alatt be lehet állítani mindent.
Az SD-t átszoktam nézni.És ez az egész nem ellened vagy a ROM-od ellen szól, nem lejáratni stb. akarom.
Köszönöm, akkor valószínűleg az új ROM-od lesz a kiválasztott.
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest