- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
válasz
shapphire #688 üzenetére
Nem írtam, hogy engedd el.
Biztos én is ki lennék akadva hasonló helyzetben.
Arra próbáltam finoman utalni, hogy ez nem tömeges, hanem specifikus probléma, kétlem egy fórum vagy akár steam support tudna ebben segíteni.
Az, hogy másik játék produkálja-e ezt a jelenséget, nem releváns.Valószínűleg refunddal próbálkoznék valamilyen módon.
-
atainprison
senior tag
Igen, a csaj robotokkal csak két gond van. Hogy csajok és hogy nem robotok
.
Elvileg ezt a genderswapot azért lépték meg, mert nagy volt a hiszti a KP1-nél, hogy nincs női karakter benne. Mondjuk azoknál is komoly probléma lehet, akik emiatt hisztiznek.
Na mind1. Megvenni biztos megfogom, de az is biztos, hogy csak valami komoly leárazást követően, 30 eurónál többet tuti nem adok érte.
A vendégkarakterek meg nagyon bénák, egyedül a T-1000-es érdekes számomra, Conan és Ghostface a legkevésbé sem érdekel. -
atainprison
senior tag
Egy kis sztori plusz 6 karakter 50 euró. Warnernek van rendesen bőr a képén még mindig.
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #634 üzenetére
Nem tudom mi a problémád. Van pár teljesen új skin a shopban, csak 1000 kristály/darab
.
-
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #621 üzenetére
Ez a ne vegyétek meg, mert akkor abbahagyják dolog nem fog működni soha játékoknál. Mindig lesz elég vevő ezekre, hogy megérje nekik. Egy csomó mindent próbáltak már bojkottálni, egyik se vezetett eredményre.
Főleg, hogy ez az összeg nekünk sok, a legtöbb országban viszont ez lópikula, egy szakaszjegy a metróra.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem pofátlanság, amit művelnek. -
atainprison
senior tag
válasz
markknight #609 üzenetére
Nekem is annyi volt kb, de az már nálam sok egy invasion fightra
-
atainprison
senior tag
Berakták a shopba a halloween fatalityt, "csak" 1200 dragon crystal, van bőr a képükön.
Van egy új helyszín is invasionbe, csak két új harc van benne, az egyik survival a másik titan battle, amivel megszerezhető az eddig elérhetetlen titanos acsi. A harc jó hosszú és fárasztó.
-
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #605 üzenetére
Jogos, erre nem is gondoltam (végülis csak Liu Kanggel rankedezem
), csak arra, hogy van-e alap mid, de az asszem nincs.
-
atainprison
senior tag
Az összes zoning projectile (remélem jól mondom és nincs kivétel
), high attack, ami azt jelenti, ahogy írod, hogy ha leguggolsz és nem védekezel, akkor nem talál el. Ezért írta Döglött Róka is, hogy nem érdemes védekezni, mert így a chip damage-t is elkerülöd.
Azonban ezeket a támadásokat fel lehet erősíteni (enhanced special move) egy super bar használatával és akkor highból mid támadás lesz, amit már guggolva is védeni kell, különben eltalál. Tehát erre is figyelni kell, hogy az ellenfél felerősíti-e a támadást vagy sem. Ezt lehet látni, van egy bizonyos effektje. -
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #595 üzenetére
Nem, van egy másik képessége is, ha csak simán megnyomod az R1-et, akkor a main karakteredre rak egy pajzsot, ami ha jól tudom 5 másodpercig blokkol minden projectile-t. Arctic Armornak hívják, próbáld ki. Nagyon hasznos zoning ellen.
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #593 üzenetére
Meccsek között lehet kameót váltani, kiválasztod Sub Zerot és már meg is oldódott a zoning probléma. Ezért király ez a kameo rendszer
. De igen, rankeden mindenféle "dirty" taktika van, csak a win számít alapon.
-
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #589 üzenetére
Szép, én abbahagytam grand masteren, Shao skinre mentem rá.
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #581 üzenetére
Az új patch-csel bekerült a játék settings menüjébe is egy opció a többi játékos automatikus némítására, próbáld ki, hátha segít, én azonnal bekapcsoltam, nekem is volt hasonló tapasztalatom.
-
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #574 üzenetére
Sajnos az online részből is hiányzik néhány dolog, mint az online rooms, a practice és a számomra legidegesítőbb, hogy nem tudod decline-olni, a szar pinges wifis játékosokat rankeden. Remélem ezek is hamar fixelve lesznek.
-
atainprison
senior tag
válasz
markknight #568 üzenetére
Az új halloween-es pályát néztétek? Az elég menő lett
.
Meg elvileg lesz fizetős halloween fatality is, bár akkora a felháborodás, hogy remélem visszatáncolnak és ingyenes lesz, mondjuk, ha WB-n múlik akkor tuti nem. -
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #560 üzenetére
Teljesen igazad van, én is befejeztem, ez nem visz sehova.
-
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #559 üzenetére
Már leírtam mire alapoztam, hogy többen játszanak konzolon, szóval az olvasás és/vagy a szövegértés sem megy többek között.
Milyen Guilty Gear számok jézus, még mindig azzal a netes cikkel jössz?
MK11 becslés? Itt arra a hibátlan okfejtésre gondolsz, ahol steam review-k alapján 2-6 millió eladott példányról beszélsz?? Végülis csak a minimális érték háromszorosát is megadod, lehet ezt egyáltalán becslésnek nevezni és akkor még mindig ott van, hogy ezt az infót megint honnan veszed.
Téged egyébként valaki komolyan tud venni? -
atainprison
senior tag
válasz
markknight #553 üzenetére
Hagyjad, az észérvek nem relevánsak, linkelj be pár fórumról valami pollt, meg cikket és azzal talán meg lehet győzni.
-
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #551 üzenetére
Az #536-os hszben leírtam, hogy olyan játékról kéne kamuadat, ami egy nagyobb név (értsd többen játszanak vele). Erre a kövi hsz-ben leírod, hogy a GGS 2,5 millió példányban kelt, el ami nem kicsi. Erre én írtam, hogy az MK11-nél "nagyságrendekkel
" nagyobb volt az eladási szám 15 milla. Szóval akkor itt mi a csavar? Már nem tudom követni a csavaros észjárásod.
Idén váltottam PC-ről konzolra, már ami az FG műfajt illeti. Az SF6 és az MK1 a két első ilyen játékom. Az összes többi Injusctice, Tekken, SF, MK PC-n volt, már ami kijött rájuk.
De te még mindig nem érted, hogy nincs hivatalos konzolos adat a játékosszámra nézve??
Tudom ezt nehéz agyilag neked felfogni, de ez a helyzet.
Azt meg tényleg komolyan gondolod, hogy egy akkora stúdió mint az NRS egy olyan kapzsi, szemét kiadóval a háta mögött, mint a WB, akinek a CEOja csak arra hajt, hogy tudjon még egy yachtot venni, leszarná a PC-seket, ha csak megközelítőleg egyezne a bevétel és a játékosbázis? Ez csak logika, lehet hiányoztál az egyetemről mikor éppen ezt tanították, bár valszeg a statisztikáról is az előző hszeidet nézve.
-
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #549 üzenetére
Gyanítom a negyedét sem érted annak, amit írok
Na ez legalább kölcsönös.
Azért nem linkelek a konzolos játékosszámról semmit, mert NINCS ilyen hivatalos adat, ahogy már számtalanszor írtam. Mindenféle kamucikket meg nem fogok keresgélni és azokkal égetni magam, ahogy te teszed magaddal. Szimplán ki lehet következtetni, hogy így van, egy rakás dolog utal rá (fejlesztők hozzáállása, üres szerverek, esport rendezvények, stb.), amiket te nem vagy hajlandó tudomásul venni.
A híres Guilty Gear példádról annyit, hogy 2023 augusztusig 2,5 millót adtak el, míg MK11-ből 2022-ig 15 milliót, ezért írtam, hogy valami relevánsabb játékról kéne info, de gondolom ez is túl magas neked. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #545 üzenetére
Ez neked és a hasonló képességűeknek mutat csak a nagy büdös semmibe.
Pontosan ez az értelmes embereknek mutat a semmibe, ellentétben veled.
Remélem még keresel pár "teljesen hivatalos adatokat" tartalmazó cikket a netről, meg steam review adatokat, meg pollokat, hogy a teljesen logikusan alátámaszott elméletedet erősítsd, jól szórakozom.
A következő lépés az lenne, ha a Redditről linkelnél valamit, pls onnan is linkelj valamit. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #541 üzenetére
Mást sem csinálok, pollok, steam charts, cikk, steam review-kból számítás, mind egy irányba mutat. Egyelőre még mindig te vagy az, aki az abszolút nagy büdös semmire alapozza a véleményét, csak mert "régen így volt". (amikor PC-re nem jöttek például többek között az MK-k sem - micsoda kinyilatkoztatás
)
Igen, egy irányba mutat minden amit írsz, a nagy büdös semmibe. Ezek még mindig nem bizonyítanak semmit a játék egészére (all platforms) vonatkozóan, bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy igen. Az, hogy mit mutat a steam chart ebben a műfajban nem lehet kivetíteni a játék egészére, ezt már többen is megpróbálták finoman a tudtodra adni, de látom nem jött át. A pollokat meg random cikkekeket lóbálni, mint bizonyíték, nevetséges. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #539 üzenetére
Persze feltételezhetjük azt, hogy biztos mindenki csak trollkodik/hazudik
Pontosan, ez a lényeg, csak feltételezhetjük, hogy aki pollba szavaz, annak egyáltalán van/lesz-e köze az adott játékhoz. A mintánal annyival előrébb vagyunk, hogy ott bizonyos feltételek alapján kiválasztás történik, persze ott is hazudhatnak.A fentiek alapján kiválasztott 6 pollból összerakott 1000-es minta egyébként minden tekintetben bőven elégséges
Mármint szerinted, azt azért nem árt hozzátenni.
Ti még mindig abból az időszakból indultok ki, amikor PC-re meg sem jelent ezeknek a játékoknak a többsége, aztán ez így beragadt nálatok valahogy.
Ez meg ismét egy olyan feltételezés részedről, amit semmivel sem tudsz alátámasztani, de már megszoktuk. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #537 üzenetére
Nem, én tanultam statisztikát 4 féléven keresztül egyetemen, és gyakorlatilag mindennapos jelleggel foglalkozok vele
Ez most komoly? Ez egy érv vagy ezt minek írod le??emellett el tudom fogadni, hogy a trendek változhatnak, és ami mondjuk 10 éve igaz volt, az ma nem feltétlenül van ugyanúgy
Ez teljesen jogos, én is el tudom ezt fogadni. Az, hogy ebben a konkrét esetben nem értünk egyet nem jelenti az ellenkezőjét.Az, hogy te pár száz fős pollokat random fórumokról és ugyanúgy random cikkeket az internetről véresen komolyan veszel és bizonyítékként kezelsz, nem kicsit problémás.
Vagy szerinted jobb lenne megkérdezni 10-100k random embert, különböző korosztályokból, mindkét nemből, aki vagy játszik játékokkal vagy nem, vagy játszik fighting game-ekkel vagy nem, hogy reprezentatív mintát kapj?
Ki mondott ilyet?? A definícióban benne van, hogy a szóban forgó népességet kell alapul venni, ami jelen esetben a FGC. A hatalmas eltérés, ami a reprezentációs minta és az általad bizonyítékként kezelt poll között van, hogy a minta kiválasztás alapján történik meg, a pollban meg az szavaz, aki akar. Vicces, hogy te magyarázol statisztikáról, közben meg fogalmad sincs ilyen alap dolgokról. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #535 üzenetére
Már leírtam, hogy ez nem hivatalos adat, mint a steam. Egy youtuber, Rooflemonger adatai, amit én nem tudok alapul venni, de persze te igen. Ráadásul egy olyan játékról, ami nincs egy szinten a nagy nevekkel (Tekken, SF, MK).
Ha már statisztika:
Egy minta akkor reprezentatív, ha az statisztikai értelemben jellemzi a szóban forgó népességet, illetve ha a sokaság minden tagjának egyenlő esélye van a mintába való bekerülésre, tehát a mintába kerülteket véletlenszerűen választottuk ki a teljes sokaságból.
Ez a megfogalmazás alapján te tényleg komolyan tudod venni azokat a pollokat? Ha igen, akkor tényleg reménytelen vagy. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #529 üzenetére
Igen, mert nem tanultál statisztikát, így nem érted. Tiszta sor, rendben van ez. Nem gond, mert az a cikk neked is segít.
Vagy csak mert pár száz fős pollokkal akarsz több százezres játékostábort reprezentálni, jézus.
Így hangzol: "Igen, tényleg itt van 6 poll, 4 különböző fórumról, 4 különböző fighting game-nél, ami mind ellentmond annak, amit én gondolok, igen, itt van egy cikk, ami beszél arról, hogyan változnak a trendek, szintén számokkal, logikusan levezetve és ami szintén ellentmond annak, ami kialakult bennem az elmúlt 10-12 évben, amikor még teljesen más idők voltak és amitől nem tudok elszakadni, annak ellenére, hogy semmilyen statisztika, hivatalos adat nem támasztja alá ezeket a nézeteimet, de akkor is... nagyságrendekkel"
Látom a szövegértés is nehezen megy.
-
atainprison
senior tag
Jogos, sry, hogy így teleszemeteltük a topikot!
Ezért hálából belinkelek egy videót, amiben az eddig megtalált balansz változtatások vannak, csak kicsit több mint egy óra.
Elvileg az NRS is ki fogja dobni a teljes listát később.. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #527 üzenetére
Az utána nem nézést a PC statisztikákra értettem és azzal kapcsolatban nem is vitatkoztam.
Ezeket a pár száz (estleg 1000) emberes pollokat meghagyom neked. Már leírtam miért nem tudom komolyan venni, bár szerintem elég egyértelmű anélkül is. A legjobb az lenne, ha létezne hivatalos konzolos statisztika is nem csak steames és akkor ez az egész parttalan vita értelmetlen lenne (bár így is az).
Arról is küldj linket, ha valami releváns játékról is találsz hasonló cikket (pl. Tekken, SF, MK). Azt azért hozzátenném, hogy ez sem hivatalos adat, hanem egy youtuber ügyeskedése, ami fogalmam sincs mennyire pontos..(persze szerinted biztos tűpontos, sőt még alá is mért a PCs számokkal
).
-
atainprison
senior tag
válasz
atainprison #525 üzenetére
Ennyi a megállapításom, semmi több: Az MK1 botrányosan retkes szarul teljesít PC-n az MK11-hez képest, ugyanott nyitott kb. de rekordsebességgel zuhan a játékosok száma, mára kevesebben játszanak vele, mint a 4,5 éves előző játékkal, eközben pl. egy SF6 ötszörös számokat hoz az SF5-höz képest, jobban tartja a játékosokat, mint bármelyik korábbi játékuk és lszámottevően az MK1 előtt jár mostanra, úgy hogy hamarabb jelent meg. Mindenki döntse el magának, mit jelez ez az MK1-gyel (vagy minimum a PC-változattal) kapcsolatban.
Na ez látod teljesen korrekt, ez így igaz (bár nem néztem utána, de hiszek neked).
-
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #524 üzenetére
Tudod... a pollok... fórumokon voltak... Érted? Ott voltak a linkek. Katt rájuk és akkor látod. Belinkeltem neked mindhármat. Fórum, pollok.
Ezer bocsi, nekem úgy jött le, hogy már az is számít fórumokon mit írnak. De csak a híres ezer emberes pollról volt szó. Mea culpa.A Steam chartokkal még mindig nincs semmi probléma, de ezt már vagy 1000szer leírtam (csak, hogy legyen egy hasraütésszerű szám is a kedvedért
). A probléma az abból levont következtetésekkel van a teljes játékra nézve (all platform), de igen, ez már nekem is fárasztó
.
-
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #521 üzenetére
nem írnál a fentiekhez hasonló baromságokat
Érvek még mindig nincsenek, csak vélemények.Itt a Mortal Kombat topic-ban tartsak neked kiselőadást a statisztikai mintavételről?
Igen, várom a kiselőadást, de lehetőleg úgy vezesd elő, hogy az MK1 steamstatokból/pollokból (meg most már ahogy nézem a fórumok is előbújtak, mint érv) meg minden amit írtál eddig értelmet nyerjen. Köszönöm előre is.Mikor elfogynak az érvek jön ez a duma, hogy most én tanítsalak meg erre meg arra
. De persze már előre leírod, hogy nem tudsz segíteni...hát sajnálom
-
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #519 üzenetére
Az hogy random számokat írsz a totális semmiből, meg az, hogy egy plusz funkció elgondolkoztat néhány embert, aközött jelentős különbség van, még ha te nem is érzed.
Milyen különbség van, mesélj. Arról is tudsz linkelni pollt, hogy hány embert gondolkoztatott el a crossplay és egyéb funkciók? Kiváncsian várom.
nem érted, hogy működik a statisztika, de ebbe bele sem megyek
Hát persze, hogy nem mész bele. Legjobb érv ever. Pedig nagyon érdekelne.És megint csak, ezzel szemben a te hasraütésszerű "nagyságrendekkeled" áll, ami megint rendkívül tudományos.
Mivel konzolokon nem lehet tudni, hogy mivel hányan játszanak Steammel ellentétben, ezért nem tudok pontos számokat hozni, de aki kicsit is otthon van a verekedős játék műfajban, az tudja, hogy "nagyságrendekkel" többen játszanak konzolon, ha hiszed, ha nem.
-
atainprison
senior tag
Csak, hogy a játékról is legyen szó, kijött egy elég nagy patch, amihez a notes egy rossz vicc, az emberek kísérletezgetik ki, hogy mi változott, hivatalosan csak ennyit kaptunk:
-Halloween Fatality added to the Premium Store
-Moves can now be pinned to the HUD
-In-game Ping / Connection Indicator can now be enabled in Online Options
-Added ability to mute Voice Chat and Microphone via the Main Menu under the Audio Settings and Pause Menu Settings in an online match
-Fixed cases where the yellow notification for New items would not clear
-General Gameplay Bug FixesAmi még biztos, hogy kameók közül Cyrax és Kung Lao megkapta a megérdemelt nerfet.
Main roster karakterek közül többnek is nerfelték a kombó sebzést, mint Baraka és Raiden. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #514 üzenetére
Ha már hasraütésszerű következtetések
:
Ha valaki PC-n játszik, akkor ez hozzátehet a döntéséhez, ennyi a lényeg. Néhány cross-platform fighting game PC-s statjai ezt sejtetik is.
3 poll, közel ezer ember
Ez aztán nem semmi, közel ezer ember. Igaz, ez a szám köszönőviszonyban sincs a játékosok számával, ergó ebből simán lehet következtetni dolgokra, logikus.
Tettem egy rohadt egyszerű megállapítást, hogy PC-n minden korábbi trenddel szembemenően a 4,5 éves MK11-gyel többel játszanak, mint az 1 hónapos új játékkal, ami tény.
Ez tényleg tény, nem is erre reagáltam, szimplán arra, hogy ebből az adatból következtetéseket levonni a teljes játékra vonatkozóan marhaság, amit továbbra is tartok. Ha egy kimondottan PCn népszerű játékról lenne szó, ott számítanának a Steam statok és mindenféle trendek.
Nem védem a játékot, számtalanszor leírtam, hogy technikailag fos állapotban van. Csak arra akartam rámutatni, hogy nem helyes következtetéseket vonsz le, bizonyos adatok alapján, de látom ez mission impossible. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #508 üzenetére
Én még mindig nem látom értelmét PCs statisztikákat hasonlítgatni verekedős játékkokkal kapcsolatban, mivel egyáltalán nem reprezentálja a játékosbázist, de rádhagyom.
Ha van cross-platform, akkor az összes játékos szempontjából tök mindegy, hol játszanak többen, mert bárkivel játszhatsz. Így ha PC-d van, már ez önmagában eltolhat a vásárlás irányába. Ez is elég magától értetődő szerintem.
Az első felével egyetértek, azzal nem, hogy valaki azért vásárolna PC-re ilyen játékot, mert van crossplay, talán 5000 emberből 1. Ha van konzolja, tuti nem fog PCre vásárolni, mivel tapasztalatból tudja, hogy a PCt általában leszarják a fejlesztők. Ha meg csak PCje van, akkor adott a platform, az nem fog neki számítani, hogy van-e crossplay vagy sem.Az SF6tal kapcsolatban meg már többször leírtam, hogy technikailag egy sokkal jobban összerakott játék lett, mint az MK1, de ettől még nem feltétlenül szórakoztatóbb és nem hinném, hogy ezért többen játszanák (főleg a mai világban, amikor az emberek totál leszarják, hogy egy játék mennyire van kész technikailag, ha jó a grafika, meg a trailer, már veszik is meg preorderbe az ultimatedeluxe editiont). Az SF-nek is hatalmas rajongótábora van, főleg Ázsiában. Nekem megvan mindkettő és bár nagyon jó az SF6, gameplayben náltam az MK1 veri. Ha a technikai oldalát is rendbe rakná az NRS, egy ritka jó verekedős játék lenne.
Azokra a szavazós cuccokra meg csak annyit tudok írni, hogy OK
.
-
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #505 üzenetére
Szóval konzolstatisztikák híján a trendek vagy azt mutatják, hogy a PC változat ennyire atomszar
Sajnos igen, ez a helyzet, atomszar. Persze van kivétel, de a többség fos.
A fejlesztők tudják, hogy ez a műfaj sokkal jobban megy konzolon, ennyi.
Ezzel nem akarom őket felmenteni, pofátlanság kiadni egy szar portot, főleg, hogy ott is teljes árat kérnek el érte. -
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #504 üzenetére
Persze, hogy van értelme
Csak akkor van értelme, ha kizárólag a PC-s változat érdekel.
Azonban konzolon nagyságrendekkel többen játszanak ezzel a műfajjal, mint PC-n, ez tény. Tehát, ha összességében akarsz erről játékról statisztikákat hasonlítgatni, akkor a PC-snek egyszerűen semmi értelme, mivel az a játékosbázis elenyésző része.
Sajnos nincsenek arról adatok, hogy konzolon melyik játékkal pontosan mennyien játszanak, szóval ez zsákutca."A PC statisztika akkor se számít, ha van cross-pratform, attól még nem fognak többen PC-n játszani..."
Itt hol van logikai bukfenc és cáfolat???
Attól nem játszanának jelentősen többen ezzel a játékkal PC-n, ha lenne cross elérhetőség, a legtöbb ember leszarja, csak azokat érdekli, akik hosszú távon szeretnének játszani a játékkal, az meg kb. elenyésző, ahhoz a számhoz képest, amit megjelenéskor produkál egy játék. Szóval, ha a játékosszám nem nő jelentősen, akkor mitől is lesz relevánsabb a PC statisztika???Az SF6 meg nem tudom, hogy jön ide. Leírtam, hogy az sokkal jobb jelenleg netkódban, szerverekben meg játékmódokban, de ebből nem következik egyenesen, hogy ezért játszanak vele többen PC-n. Lehet, hogy a PCs játékosközösség az SF-et jobban szereti, mint az MK-t, ki tudja, erről nincs semmilyen használható infó. De mivel az SF6-ot is sokkal többen nyomják konzolon, tök mindegy mi a PC szám. Erről az egészről úgy lenne igazán értelme beszélni, ha lenne adatunk arról, hogy összesen (konzolokon, PC) mennyien játszanak az adott játékkal, ha csak azt a platformot nézed, ami egy jelentéktelen kis része az egésznek, akkor sok releváns következtetést nem lehet levonni. De hajrá
.
-
atainprison
senior tag
válasz
#25237004 #502 üzenetére
Felőlem olyan PC-s statisztikát vetsz össze, amilyet akarsz.
Hogy van-e értelme az más kérdés.
Abban 100%-ig egyetértek, hogy verekedős játékoknál azért nem számít a PC, mert a játékokat készítő studiók nagy része leszarja a PC-t.
Én is PC-n játszottam sokáig a verekedős játékokkal, de egy idő után meguntam a fos portot és azóta csak konzolra veszem őket.
A legszebb az MKX-nél volt, amikor a fos netkódot javító XL update bejelentésekor úgy volt, hogy csak konzolokra adják ki, aztán idővel kijött PC-re is de WTF.
A PC statisztika akkor se számít, ha van cross-pratform, attól még nem fognak többen PC-n játszani...úgy tűnik konzolokon sokkal többen játszanak ezzel a műfajjal, ezért is foglalkoznak a fejlesztők főleg azokkal, ez persze nem menti fel a fejlesztőket a fos port kiadásától. Én is annak örülnék a legjobban, ha a lehető legtöbb platformra kijönne a lehető legjobb formában cross eléréssel, hogy minél nagyobb legyen a játékosbázis. -
atainprison
senior tag
PC statisztikákat alapul venni verekedős játékról annyi értelme van, mint konzol statisztikákat stratégiai játékhoz
Ami tény, hogy az SF6 (megjelenéskor és még most is) sokkal jobb állapotban van, ha a netkódot, szervereket, játékmódokat nézzük. Ezen a téren sokat kell javítania az NRS-nek. Ettől még rohadt nagy fun az mk1 (az mk11-nél mérföldekkel jobb). -
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
Belinkelek még pár videót, mind nagyon hasznos:
Practice mode hatékony használata
Jailing megértése
Crouching attack alkalmazása és az elleni védelem
Frame adatok értelmezése -
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
válasz
pRoject22 #411 üzenetére
Én ezt teljesen máshogy látom. Szeretem a mortal játékokat (persze nem mindet, néggyel nem is játszottam) és úgy általában a verekedős játék műfajt, szóval nem tudom, hogy e miatt már fanboi vagyok e, de nem is ez a lényeg. Senkire nem akarom rákényszeríteni/ráerőszakolni a véleményemet, egy játék sem tökéletes, természetes, hogy vannak emberek, akiknek nem jön be ez a rész.
A nevetségesnek azt tartom, amikor valaki amiatt panaszkodik, hogy elverik online, úgy, hogy amúgy nincs kedve/ideje a játékra időt szánni.
Ez egyébként nem csak erre a játékra vonatkozik, hanem az összes multi játékra. Ha valakit felidegesíti, hogy kikap online, akkor gyakoroljon vagy szimplán hagyja abba, de ezért a játékot hibáztatni elég abszurd. Persze lehetnek balansz problémák, de az megint egy másik téma.
A másik ami elég furcsa, hogy a kombókkal van problémája embereknek. Az egész verekedős játék műfaj arra épül. Egyetlenegy verekedős játék sincs kb. 2000 óta, ahol ne lennének hangsúlyosak a kombók. Ez olyan, mintha egy autós játék azért lenne rossz néhány embernek, mert a versenyeken vannak kanyarok, amiket ha nem veszel be, valószínűleg nem is nyersz.
-
atainprison
senior tag
Elképesztő min megy itt a vita, pedig elég egyszerű a megoldás.
Aki szeretne mk-val játszani, de nincs ideje/kedve/stb. megtanulnia a mechanikákat, annak ott van a sztori mód, az invasion, a towerek, röviden a pve része a játéknak.
Ha online más emberekkel akartok játszani, arra ott van a casual mód, ha valaki jóval erősebb mint te, kilépsz és már jön is a kövi játékos és így tovább. A legjobb megoldás ha ismerőssel tudsz játszani vagy ott van még a king of the hill is. Van itt lehetőség bőven.De az szimplán nevetséges, hogy azért húzzátok le a játékot mert összetett/mély mechanikák vannak benne. A verekedős játék mint műfaj már rég az esport része. Ott nem megengedhető, hogy pár óra alatt ki lehessen tanulni a játékot...
-
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #267 üzenetére
Raident és Smokeot gyakorlom, mindkettő nagyon tetszik, de az általad felsorolt három kari is érdekel. Annyira tetszik most a roster, hogy egy kicsit bőség zavara van nálam, egyszerűbb lenne felsorolni, melyik kari nem érdekel. A baj az, hogy a világon nincs annyi idő, hogy mindet kitanuljam
.
-
atainprison
senior tag
válasz
markknight #241 üzenetére
Igen nézd meg mégegyszer, legalul kiírja az extra követelményeket tuti, én is úgy tudtam csak megcsinálni őket.
-
atainprison
senior tag
válasz
markknight #239 üzenetére
Move listnél kapcsold be az advanced infot, azt hiszem psen a négyzet. Azzal látni fogod milyen extra gombot kell nyomni/csinálni.
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #201 üzenetére
Aki ezt írja, annak lehet minden harc 3. alkalomra megy le vagy ott valami más komoly gond lehet
.
-
atainprison
senior tag
válasz
markknight #193 üzenetére
Nem képzeled be, tényleg nagyon béna
.
-
atainprison
senior tag
A sztori 4-5 óra ahogy néztem, én csak kb. a feléig jutottam tegnap, kicsik későn kezdtem neki.
Maga a játék nagyon jó, tartja a fix 60 fpst, ami rossz, hogy az átvezetők és pl. a fatal blow, az megint fix 30fps csak és eléggé látszik. A sztori közben az átvezetők sajnos nem folyamatosak, de ez legyen a legnagyobb gond.
-
atainprison
senior tag
válasz
markknight #168 üzenetére
Teljesen egyetértek, ezt a marketing csapatot ki kellene rúgniuk.
Egy csomó karaktert be se mutattak. Hetente kellett volna lennie egy Kombat Kastnak a gameplay reveal óta. -
atainprison
senior tag
Mai Kombat Kast.
Shang Tsung nagyon jó és összetett lett, végre egy érdekes pre order karakter. -
atainprison
senior tag
A stressz és béta teszt alapján nagyon jó lesz ez a rész, sokkal élvezetesebb a 11-nél. Legalábbis nekem jobban bejön.
A roster és különböző rendszerek(pl kameo) elég szubjektív, elfogadom, ha valakinek nem tetszik, de aki szerint visszafejlődés a grafika, annak szimplán rossz a szeme. Fontos azt kiemelni, hogy a videókat nem szabad alapul venni, a legtöbb borzasztóan néz ki, élőben saját tv-n/monitoron sokkal szebb.
Plusz akik nem ismerik a 3D era karaktereket, az nem a játékkészítők hibája, nagyon nagy ranjongótábora van a karaktereknek. -
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #141 üzenetére
Szerintem is egy inkoherens zagyvaság az egész, engem sem a sztori miatt érdekel a játék, ettől függetlenül azért azt is mindig végignyomom. Olyan mint egy 4-5 órás "B" kategóriás mozifilm, de még így is jobb, mint az összes tényleges mozifilm
.
-
atainprison
senior tag
válasz
markknight #139 üzenetére
Spolier tag nélkül nem akarom leírni, ha valaki tud a topicba tenni spoiler taget az jó lenne.
-
atainprison
senior tag
Sok mindent nem tudtak titokban tartani az biztos
.
Még a sztori fő pontjai is kiszivárogtak és ha igaz lesz ez is, akkor megint jó nagy csalódás lesz a final boss és a játék vége, de egy interjú szerint most is fogunk kapni egy sztori kiegészítőt, mint MK11-nél az Aftermath, ahol már az lesz a góré, akit most a rajongók várnak az alaphoz. -
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #86 üzenetére
A fatal blow most is tökéletes a fordításra, elég ha beszívsz egy mozdulatot már küldhetik is rád a fatal blowt mint mk11ben, breaker nincs túl sűrűn plusz ahhoz, hogy használd a kameod sem lehet cdn. A különbség annyi, hogy most jobban lehet büntetni a random fatal blowt, ami baromi jó változtatás szerintem.
#87Carasc0: hát ez is egy vélemény, én már a haverokkal nagyon várjuk, rengeteg mechanika jobb lesz, mint mk11-ben volt, most volt annyi eszük, hogy hivatalos esportolókat leszerződtessenek teszternek. Az általad leírtak közül egyedül a kombat pack karakterekkel értek egyet, azok a vendégkarik nekem sem túl szimpatikusak, de ez full szubjektív.
-
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #84 üzenetére
Már láttam többször is fatal blow breaket, szóval tuti van. Azt ne kérd, hogy linkeljek videót, mert már fogalmam sincs melyik videóban volt.
A kezdő animáció után jön a break, szóval gondolom animáció közben kell elnyomni. -
atainprison
senior tag
válasz
markknight #77 üzenetére
Ezek a trailerek egyre jobbak. Reptile és Havik elképesztő és a trailerben lévő új pálya valami csúcs.
-
atainprison
senior tag
válasz
atainprison #70 üzenetére
Kétszer linkeltem a Kombat Packot, itt a másik trailer.
-
atainprison
senior tag
Két új brutál jó trailert kapott a játék.
Kombat Pack
Umgadi
Szerintem eszméletlen jól néz ki a gém, nagyon várós. -
atainprison
senior tag
A Kombat Kast egy elég erős trailerrel kezdett.
-
atainprison
senior tag
válasz
markknight #60 üzenetére
Igen, az lenne a logikus, hogy azokat mutatják be, akik már szerepeltek trailerben, de a stress testben nem. Szóval esélyes, hogy utána Mileena, Kung Lao és Raiden lesz, de lehet megkavarják és mutatnak be újakat, ki tudja.
-
atainprison
senior tag
Első Kombat Kast július 6-án este 7 órakor lesz, ahol Johnny Cage és Scorpion kerül részletesen bemutatásra.
-
atainprison
senior tag
Nagyon jónak tűnnek az új rendszerek. Nem kevés időt lehet majd training módban eltölteni
.
Max videója
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest