- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Elég magas az igénye, ha minden shadert bekapcsolsz és mindent maxra állítasz, de az eddigi változatokban nagyon részletesen be lehetett állítani egyénre szabva. Feltételezem hogy megmarad a telepítés utáni részletes MGSO beállítási lehetőség a 3.0 verzióban is. Telepítéskor négy opció közül választhatsz, a "poor"-tól a "very good" -ig, ami a géped erejét jellemzi. Nálam a konfigommal, a HD 5870 VGA-val maximumra állíthattam mindent, a shaderek közül is a legjobbat használhattam, kivétel az animált fű sűrűsége, illetve a distant land wizard-ban kellett még kompromisszumot kötnöm. Utóbbi opciónál részletesen beállíthatod, hogy milyen távolságból és milyen textúrarészletességgel tűnjenek föl a tereptárgyak. Gondolom és remélem, hogy ez a beállítási lehetőség is megmarad. Rengeteg finomhangolási lehetőség van, és még modok között is választhatsz, pl. kiválaszthatod, hogy az Acadian Isles területén három közül melyik fa- és erdőtípust szeretnéd stb. Egy kicsit nyugtalanít is, hogy a Molag Amur régióból talán kihagyták a Vurt-féle mesh-eket és textúrákat, mivel az újabb bemutató videókban nem láttam, csak a hagyományost. Nekem Vurt modelljei tettszenek a legjobban. Egyébként a 3.0 leírásában további optimalizációt is emleget Kingpix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- i7-9700 procit keresek
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest