Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Az a nagy helyzet, hogy elő vagyunk UPCnél a bővebb csomagra fizetve. Van minden kivétel HBO,HBO2 meg ezek a premium csatik. A tv elött van egy konverter, az dekodolja a jelet. Namost nekem ugy van továbbhozva a kábel, hogy a doboz elöttre vagyok rákötve így nekem csak kódolatlanul jel jön, amik között van a FIlmmúzeim, de ugyanígy a sport 1,2 meg még jópár csati. A doboz után meg azt mondta a kisvállalkozó szerelő, hogy nem köti, mert akkor csak azt tudom nézni, amire ott rá van állítva. Így jártam...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest