Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sztorit én is egyedül toltam le, az utánna lévő dolgok a dög unalom egyedül, és én is onnantól játszom ezeket a játékokat többed magammal 😬
De játszottam mindegyikkel és platináztam is mindegyiket, szóval tudom miről beszélsz 👍 Én egyszóval sem említettem amúgy, hogy ne érte volna meg az árát és azt sem,hogy 30 óra elég volt, ezt nem tudom miből szűrted le, sőt én kizárólag digitális formában veszek mindent,szóval én még eladni sem tudom az adott játékot ha már meguntam vagy platináztam...amúgy itt is ez a cél,szóval még pár 100 óra bele fog csúszni,csak azt remélem,hogy a Khazan-ig meg lesz a platkóRony949- én sem rohantam sőt, de a sztori nagyon rövid és még nézelődve is maximum 10-12 óra alatt abszolválható, már ami az első 3 chaptert illeti amíg lepereg a stáblista...
És igen amiket én használok azokhoz az összes gemek is megvannak!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 1 / 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!