Aktív témák
-
J.J. András
őstag
köszi skacok, akkor erről letettem....
-
Ergil
aktív tag
Portaszító-s spray-t sok helyen lehet kapni, vannak kifejezetten monitortisztítók, de a tükröződéscsökkentést polárszűrővel szokták megoldani (lásd fényképezőgépek), és egy normális poláris monitorszűrő 15-20e-nél kezdődik...
-
Szalma
őstag
(Borotvahab... :) Még nem hallottam eddig ilyenről.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Szerintem tükröződést csak speciális bevonattal lehet csökkenteni (szemüveglencse, fotó objektívek, stb), spray formában elég kizártnak tartom a beszerezhetőségét. -
J.J. András
őstag
na, senkisem tud ilyen témában segíteni ?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
J.J. András
üzenetére
fekete festek spray?
bocs...
egyebkent szemuvegtisztitok kozt va olyan, amit taszitja a port/paraellenes
azt nem tudom, hogy fenyt visszaver-e, de azellen en ugy vedekezem, hogy elore dontom a monitort... -
J.J. András
őstag
Fel ! gyors segítség.....
-
J.J. András
őstag
szasztok a kérdés adott :
-létezik olyan spray, ami egy tükrözödésmentes és portaszító réteget visz fel a monitor képernyőjére ?
-ha igen , hol kapható ?
-melyik a legjobb gyártmány ?
-mennyibe kerül ?
köszi előre is , csőváz
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p - 240 Hz
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest