Aktív témák
-
Nemcsak könnyed oldalbaveréssel próbálkoztam már :)
Rápakoltam egy laptop monitor kimenetére ezért azon az oldalon nem lehet hiba a kábelt cseréltem monitor csatlakozót mozgattam és ahogy írtam már oldalba is veregettem.
Találtam egy korrektnek tűnő szervízt van jópár szervízpontjuk így nem kell messzire cipelni a cuccot 5-8 nap alatt javítanak sok nagy mon. márka garanciális szervize.
Van náluk egy olyan lehetőség hogy leadod a monitort a szervízponton és adsz egy limit árat pl. 8000Ft amit megér neked a javítás és ha ennél többe kerülne a szervíz akkor nem kell fizetned semmit visszahozzák a monitort.
Kipróbálom és jövő héten majd leírom mire jutottam velük. -
rdi
veterán
Akkor szvsz a monitor csatlakozójánál lehet az érintkezési hiba.
Esetleg nyomkodás, monitorrázás, könnyed oldalbaverés ?
:) -
mégis a monitorban van a hiba mert közben visszakékült :o
-
Közben elmentem kábelt szerezni és csere után megjavult a kép. :)
-
Dr.Momo
tag
-OFF Erről egy poén jut az eszembe: Kicsit megcsukta a fickó az autóját, majd elvitte a kaposszéria lakatoshoz, hogy kalapálja ki. A mester neki is fogott, hogy kikalapálja. Fogta a kalapácsot, ütött 1 et, és a horpadás eltünt, erre a mester mondja: 1001 Forint lesz. Erre kérdi a fickó: mi kerül ebben az egy ütésben 1001 ft-ba? Mester: Hát 1ft az ütés ára, 1000Ft, hogy tudom hová kell ütni...
Ez a helyzet a szervízben is, maga a javítás+alkatrész nem ördöngősség, de tudni, hogy hol a hiba... -
válasz
Warlock_42
üzenetére
Kösz a tanácsot megpróbálom ( 1m-es kábelen van végülis elképzelhető hogy megszakadt valahol bár nem mozgattam).
-
Hello
Van itthon egy színhibás monitorom a piros/vörös szín ment ki a kék és a zöld rendben van. :(
Javítható?
Tud valaki olyan szervízt ahol foglalkoznak monitorok javításával?
Kb. mennyibe kerülhet a javítás? (15'')
Aktív témák
- Könyvajánló
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- LG LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest